Eetkamertrends van 2019: de populairste eetkamerstoelen en tafels.

Ook dit jaar zijn er weer nieuwe trends als het om eetkamers gaat. Nederlandse interieurs veranderen voortdurend en hebben daarom zo nu en dan een opfrisbeurt nodig. qua meubilair, kleuren, vormen en/of stijl. Eén manier om dit te doen is de huidige trends volgen. Op het gebied van eetkamerinterieurs zijn er dit jaar enkele interessante ontwikkelingen, die je niet mag missen. Doe er je voordeel mee en kies ook voor een eetkamer die eigentijds, trendy en comfortabel is.

1. Ga voor een strak, industrieel design

Helemaal hip in 2019 zijn industriële eetkamerstoelen, al dan niet in combinatie met een fraaie houten eettafel. Industriële eetkamerstoelen zijn straks, functioneel en minimalistisch. Ze zijn verkrijgbaar in tal van kleuren, maten en vormen. In elk geval weet je met een industriële eetkamerstijl zeker dat je een prachtige, eigentijdse eetkamer creëert die trendy is en zeker in het oog springt.

2. Basic hout als basis voor een klassiek interieur

Houten eetkamermeubilair, zowel stoelen als een houten eettafel, doen het in elk interieur goed. Ook dit jaar is een basic interieur, met een eettafel van sloophout of steigerhout, helemaal in. Je kunt hierbij metalen, kunststoffen of houten eetkamerstoelen gebruiken: alle drie opties vormen een fraaie combinatie als je de kleuren en vormgeving goed op elkaar afstemt. Het voordeel van een sloophouten eettafel is de warme gezellige uitstraling en het feit dat deze tafels goed betaalbaar zijn voor mensen met een gemiddeld inkomen.

3. Koper en oranje als basiskleuren

Koper en oranje als basiskleuren, in combinatie met wit, grijs of zwart, zijn in 2019 een van de trends in eetkamers. Dit soort kleuren kun je laten terugkomen in de eettafel, maar ook in de bijhorende stoelen. Het resultaat is een uniek en sfeervolle eetkamer waar het heerlijk ontbijten, lunchen of dineren is!

4. Kies voor de Scandinavische stijl

Net als vorig jaar is een Scandinavisch interieur helemaal hip. Dit soort interieurs kenmerkt zich door minimalisme, sfeer en het gebruik van natuurlijke basismaterialen als steen, metaal, riet, hout of rotan. Het mooi van Scandinavisch design is dat deze stijl zowel in nieuwbouwhuizen en oudere woningen, als in moderne panden en boerderijen tot zijn echt komt!

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results