Geniaal! Bescherm je tafel zonder dat ‘ie verdwijnt onder een lelijk zeil.

Ik ben in het bezit van een hele mooie grote eettafel, gemaakt van oude delen wagonhout. We lieten hem op maat maken toen we ons eerste huis kochten in Amsterdam. Das alweer jaren geleden, maar van de tafel word ik nog steeds heel blij. Ook al is ‘ie inmiddels niet meer schoon (te krijgen): stempels, hardnekkige verfvlekken, klei tussen de naden en mijn dochter schreef er zelfs de naam van een vriendje op, met pen (veel te leuk om er vanaf te halen, vind ik). Maar om te voorkomen dat het wagonhout straks onherkenbaar is, ging ik op zoek naar iets waarmee ik mijn tafel kon beschermen. Maar ik vind het zonde om deze parel te verstoppen onder kitsch kleedjes, dus ik vond er maar geen een. Tot ik bij toeval op de site van Floor kwam, de bedenker van Tafelziel.

Alternatief voor lelijk tafelzeil.

Het idee voor deze shop ontstond naar aanleiding van haar eigen behoefte: ze wilde haar tafel bevrijden van het lelijke zeil wat er al veel te lang lag. “Ik vond het teveel gedoe om na iedere maaltijd het zeil van de tafel te halen, schoon te maken en op te bergen dus bleef het liggen. Het was na het ontbijt toch weer nodig voor lunch, diner of knutselsessies. Ik ging op zoek naar een alternatief en ontdekte een prachtig materiaal dat aan al mijn wensen voldeed: transparant en op maat van elke tafel snijdbaar. Het hangt niet over en is heel makkelijk schoon te houden!”

Extra mooi gedecoreerde tafel.

Ik nam direct contact op en al snel kreeg ik mijn zeil binnen. Het paste precies en wat stond het mooi! Het was toevallig net in de periode dat mijn dochter haar 7e verjaardag vierde dus ik bestelde deze leuke taart ter decoratie erbij. Wat was Robijn blij toe ze ’s ochtends niet alleen een stoel met ballonnen en lekker ontbijt aantrof, maar ook nog eens een versierde tafel met taart plus een foto van haarzelf erop.

Tafelziel is echt een waanzinnig leuk en origineel idee. En speciaal voor de kerst ontwierp Floor ook nog deze kerstboom. Je kunt overigens ook heel goed zelf aan de knutsel hè. Afgelopen weken lag onze tafel, onder het zeil, bezaaid met uitgeknipte en zelfgemaakte Pieten en Sinterklazen.

WIN!

Wil jij een tafelzeil van Tafelziel winnen? Je maakt kans door zowel Tafelziel als mamaschrijft op Facebook te liken en dit bericht op je eigen pagina te delen. Volgende week maak ik de winnaar bekend!

Leuk om erbij te kopen: leuke decoratie voor bijvoorbeeld een verjaardag of Kerst.

Mijn Tafelziel, inclusief verjaardagstaart! 

 

 

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Type to Search

See all results