Hot! Paperbags uit Italie.

18 maart 2014

Het lijkt op leer, maar is van papier. Het materiaal is wasbaar als stof en behoudt zijn vorm en de doeleinden zijn eindeloos! Overal in mijn huis vind je deze prachtige producten van Uashmama; handmade in Italië en nu ook in Nederland verkrijgbaar!

Mijn favorieten zijn de:

Paperbag (15cm x 21cm x 33 cm) in naturel, zwart of grijs. Gebruik ze voor verse croissants in het weekend, blauwe druifjes, fruit of koffiecups! Prijs: 18,95 euro.

en de:

Carrybag (1 of 2 hengels) in grijs, olijf, zwart of naturel. Ideaal voor het opbergen van speelgoed, haardhout of als plantenbak. Maar ook tres cool als strandtas! Prijs: 49,95 euro (1 hengsel) en 54,95 euro (2 hengsels).

Ik heb enkele inspirerende afbeeldingen voor je verzameld en een extra hoeveelheid ingekocht want ze gaan als warme broodjes. Wil je ook bestellen? Mail me op info@suzanbavinck.nl en ze komen z.s.m. jouw kant op.

 

 

 

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.