Houten jaloezieën op maat in de kinderkamer.

Als je kiest voor houten jaloezieën op maat dan kies je voor praktisch, stijlvol en duurzaam. Waar moet je op letten als je houten jaloezieën wil?Wij geven tips!

Veelzijdig en sterk

Het bedienen en onderhouden van de jaloezieën is heel eenvoudig en je huis krijgt direct extra boost. Houten jaloezieën zijn door de veelzijdigheid in het gebruik uitermate geschikt voor de kinderkamer. Hout is namelijk een natuurlijk en sterk materiaalsoort, blijft lang mooi en pas bij iedere sfeer kinderkamer. Als je de lamellen kantelt, zorg je dat de lichtinval en de sfeer in de kinderkamer steeds verandert, heel handig voor het middagslaapje dat het niet meteen aardedonker is. De grote hoeveelheid tinten zoals neutraal, natuurlijk en krachtig, passen hierdoor bij ieder behang of kleur. Houten jaloezieën op maat kun je online bestellen en helemaal naar samenstellen naar je eigen wensen en de sfeer van je kinderkamer. Als je ze zelf ophangt, bespaar je op de kosten maar niet op de kwaliteit.

Spelen met lichtinval

Houten jaloezieën passen natuurlijk ook in iedere andere ruimte in huis. Als het buiten donker wordt doe je ze helemaal dicht en overdag kantel je de lamellen zodat er een zacht sfeervol licht naar binnen komt. Houten jaloezieën op maat zijn ook nog isolerend. Als het buiten warm is zorgen de jaloezieën ervoor dat de hitte buitengehouden wordt en op koudere dagen houden ze de warmte vast. Deze isolerende werking komt ten goede aan je energierekening. Verder zijn houten jaloezieën op maat enigszins geluiddempend. De sfeer bepaal je zelf. Je kunt de lamellen zo kantelen dat je prachtig gefilterd licht in huis hebt. En als het buiten donker wordt of als je niet thuis bent sluit je ze compleet tegen inkijk. Je kunt daarbij kiezen uit handmatige bediening of elektrische bediening. Met een afstandsbediening of zelfs een app op je smartphone verstel je de houten jaloezieën op maat nog makkelijker. Dat is zeker fijn bij grote ramen.

Houten jaloezieën op maat in de kinderkamer.

Verschillende tinten

Natuurlijke stoffen en kleuren kun je altijd mooi combineren, ongeacht het thema van de kinderkamer. Je kunt kiezen uit een mooie assortiment kleuren met sfeervolle lichte naturel tinten als Limestone, Sand, Dune and Cloud. Het buitenlicht en binnenlicht wordt hiermee slim geabsorbeerd maar ook gereflecteerd. Dit geeft een serene sfeer in de kamer van je kind. Al deze tinten passen perfect in een vrolijke, romantische of eigenwijze inrichting. Je kunt ook kiezen voor warme houttinten zoals eiken, mahoniehout of walnoot. Heeft jouw kinderkamer een volwassen uitstraling en sluit hierdoor aan op de rest van je huis, dan kun je voor wat stevigere kleuren kiezen. Kijk bijvoorbeeld eens naar houten jaloezieën op maat in de kleuren wit, zwart, grijs of taupe. Of voor een robuuste en industriële stijl naar de rustieke collectie met een grovere houtstructuur verkrijgbaar in de stoere tinten Ash, Black Coffee, Slate of Fossil.

Lees ook:

4x Toffe muurdecoratie voor in de kinderkamer

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results