Interieur opfrissen? Kies voor trendkleur roze!

Zin in een verrassend lekker sfeertje thuis, kies dan voor de trendkleur roze. Gewaagd? Een beetje, maar goed te doen, laat interieurstyliste Danielle zien.

Een kloddertje roze hier, een kloddertje roze daar…. Kennen jullie hem nog, De Familie Knots? Of zegt dit duidelijk weer iets over mijn eigen houdbaarheidsdatum. Enfin de kleur roze was in ieder geval nooit mijn favoriete kleur, te lieflijk, te meisjesachtig, te eenzijdig. Zelfs toen mijn meisjes baby waren probeerde ik krampachtig al het roze buiten te houden.

Roze is hip & happening

En nu de laatste maanden betrap ik mezelf erop dat bijna alles wat ik in een winkel oppak, de kleur roze heeft. Natuurlijk komt dit mede door het feit dat roze in je interieur helemaal hip & happening is en dus volop aanwezig, maar ik vind het echt gewoon ook heel erg mooi. Ik zie het ook in mijn omgeving, bij vrienden, roze, roze roze. Zelfs onze stoere mannen schijnen het roze te omarmen. Het is een ROZELUTIE!

Verrassend leuk

Kijk deze foto maar, een roze keuken. Verrassend leuk, vind ik het. Je ziet dat roze, samen met goud, DE kleur van 2016, een gouden duo vormt.

Roze, de trendkleur voor 2016!

Roze, de trendkleur voor 2016!

 

Vind je een roze muur te heftig, kies dan voor roze keukenspullen en andere accessoires, zoals deze van Ib Laursen. Ib Laursen is één van de trendsetters in de Scandinavische landen als het om woonaccessoires, cadeauartikelen en verpakkingsmaterialen gaat. Spullen om van te smullen zeg maar. Over twee weken ga ik zelf naar Kopenhagen, DE Deense Design-hemel en Ib staat zeker op mijn lijst.

Lees ook: Interieur Trends voor 2017

Roze details in je keuken.

Roze details in je keuken.

 

Zo zei ik net al dat het een ware Rozelutie is en toen ik laatst bij  mijn goede vriendin Phoebe Veerkamp kwam, werd ik blij verrast door deze prachtige roze muur die ik natuurlijk met jullie moet delen.

Roze, de trendkleur voor 2016!

Roze, de trendkleur voor 2016!

 

 

Wil jij ook de Phoebe look?

Met onderstaande items gaat dat helemaal lukken.

Roze, de trendkleur voor 2016!

Roze, de trendkleur voor 2016!

Nu heeft Phoebe niet alleen een heel erg mooie roze muur, maar haar hele interieur is een bonte mix van kleuren, prints en materialen en dus zeker een binnenkijker waard. Maar die bewaar ik tot volgende week!

Meer interieur artikelen:

Lekker interieur met Pastel Power
Interieur vol Hollandse Helden

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

1 comment

  1. Pingback: Lekker interieur met Pastel Power - mamaschrijft

Type to Search

See all results