Interieur opfrissen? Kies voor trendkleur roze!

14 juni 2016

Een kloddertje roze hier, een kloddertje roze daar…. Kennen jullie hem nog, De Familie Knots? Of zegt dit duidelijk weer iets over mijn eigen houdbaarheidsdatum. Enfin de kleur roze was in ieder geval nooit mijn favoriete kleur, te lieflijk, te meisjesachtig, te eenzijdig. Zelfs toen mijn meisjes baby waren probeerde ik krampachtig al het roze buiten te houden.

Roze is hip & happening

En nu de laatste maanden betrap ik mezelf erop dat bijna alles wat ik in een winkel oppak, de kleur roze heeft. Natuurlijk komt dit mede door het feit dat roze in je interieur helemaal hip & happening is en dus volop aanwezig, maar ik vind het echt gewoon ook heel erg mooi. Ik zie het ook in mijn omgeving, bij vrienden, roze, roze roze. Zelfs onze stoere mannen schijnen het roze te omarmen. Het is een ROZELUTIE!

Verrassend leuk

Kijk deze foto maar, een roze keuken. Verrassend leuk, vind ik het. Je ziet dat roze, samen met goud, DE kleur van 2016, een gouden duo vormt.

Roze, de trendkleur voor 2016!

Roze, de trendkleur voor 2016!

 

Vind je een roze muur te heftig, kies dan voor roze keukenspullen en andere accessoires, zoals deze van Ib Laursen. Ib Laursen is één van de trendsetters in de Scandinavische landen als het om woonaccessoires, cadeauartikelen en verpakkingsmaterialen gaat. Spullen om van te smullen zeg maar. Over twee weken ga ik zelf naar Kopenhagen, DE Deense Design-hemel en Ib staat zeker op mijn lijst.

Lees ook: Interieur Trends voor 2017

Roze details in je keuken.

Roze details in je keuken.

 

Zo zei ik net al dat het een ware Rozelutie is en toen ik laatst bij  mijn goede vriendin Phoebe Veerkamp kwam, werd ik blij verrast door deze prachtige roze muur die ik natuurlijk met jullie moet delen.

Roze, de trendkleur voor 2016!

Roze, de trendkleur voor 2016!

 

 

Wil jij ook de Phoebe look?

Met onderstaande items gaat dat helemaal lukken.

Roze, de trendkleur voor 2016!

Roze, de trendkleur voor 2016!

Nu heeft Phoebe niet alleen een heel erg mooie roze muur, maar haar hele interieur is een bonte mix van kleuren, prints en materialen en dus zeker een binnenkijker waard. Maar die bewaar ik tot volgende week!

Meer interieur artikelen:

Lekker interieur met Pastel Power
Interieur vol Hollandse Helden

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Lekker interieur met Pastel Power - mamaschrijft - […] Interieur opfrissen? Kies voor trendkleur roze! […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.