Interieur trend: webbing!

Puur natuur in de kinderkamer

Oei oei foei, het is weer te lang geleden dat ik een blog heb geschreven, dus ik moet er ook weer een beetje inkomen. Heb dus een beetje geduld met me ;).  Maar wat is een betere tijd voor een nieuw blog dan oktober, de woonmaand bij uitstek!

Interieubeurzen

Ik heb de eerste interieurbeurzen (en tig blaarpleisters verder) er al weer op zitten en heb veel moois voorbij zien komen. In september was ik in Parijs voor de Masoin & Objet. De beurs waar alle gerenommeerde merken hun nieuwe collecties en de trends voor 2020 showen. Een trend die niet te missen was en veel nostalgische gevoelens opwekte was de webbing trend! Say what ….webbing?

Webbing

Webbing is een soort vlechtwerk van rieten matten en een echte comeback vanuit de eighties. We zagen al een opkomst van natuurlijke materialen zoals rotan, wol, linnen, leer de afgelopen jaren en daar kunnen we webbing nu aan toevoegen.

Interieur trend: webbing!

Ik vind het zelf erg leuk voor een kinderkamer, voor de allerkleintjes maar ook voor de grote stoere kids.

Interieur trend: webbing!

Natuurlijke materialen in de kinderkamer

Combineer meubeltjes met webbing met natuurlijke materialen zoals wol, linnen en rotan. De natuurlijke trend is helemaal hot dus je vindt volop leuke accessoires in de winkels. Denk aan rotan spiegels, jute kleden, schapenvachtjes, katoenen opbergmanden en linnen gordijnen. De natuurlijke kinderkamer is het mooist met warme maar zachte kleuren zoals beige, okergeel, mosterd, peach, roze en bruintinten.

Hennes & Maurits heeft net een prachtige collectie van meubels, accessoires en lampen perfect om je natuurlijke kinderkamer mee aan te kleden.

Interieur trend: webbing!

v.l.n.r. rotan mand met pompoms 17,99 | Wandrekje 19,99 | Beddengoed 19,95| Kleedje wolk wol 39,99| Jute kleed 49,99 | Wanddecoratie 14,99 beer | Webbing opbergmand | Bamboe lamp 99,-

Deze maand gaan we nog naar De VTwonen beurs en De Dutch Design Week en daarna zal ik uitgebreid verslag doen van de mooiste en tofste interieurtrends voor 2020, Yay!

Danielle is interieur stylist en op haar website kan je zien wat ze allemaal voor je kan betekenen!

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results