Interieur trends kerst 2016: van Bohemian tot Scandinavisch.

6 december 2016

De stoomboot is net vertrokken en voor de meeste onder ons is dit het seintje dat de kerstboom nu echt mag komen. En wat hebben we er naar uit gekeken, tenminste als ik voor mezelf spreek. Het is nu echt tijd voor de kerstdecoratie. Ik heb al zoveel mooie kerstversiering en kerstinspiratie voorbij zien komen en geloof me, het wordt lastig kiezen dit jaar. Maar ik heb zo een paar favorieten. House Doctor en Bloomingville hebben een erg mooie collectie Scandinavische kerstsfeer. Bloomingville vertaalt dit naar 3 thema’s waar ik me erg in kan vinden. Voor elk thema heb ik ter inspiratie een sfeercollage gemaakt. En aangezien we toch lekker bezig zijn voeg ik er zelf een 4e thema aan toe. Yes je raadt het al Beautiful Bohemian! Dit zijn de interieur trends voor kerst 2016.

Maar waar koop je nu al die kerstdecoratie?

Na al het geshop en gesjok voor de sinterklaasinkopen hoeven we gelukkig niet de deur uit. Onderstaand moois vind je namelijk allemaal in de shop van Wehkamp. Ze hebben zelf ook een indeling gemaakt in 4 stijlen, wel zo handig! Ook dit jaar shop ik dus al mijn kerstversiering bij mijn favoriete online warenhuis, lekker vanaf de bank onder een wollen dekje en een warme kop choco. Er geldt nu: tot 25% korting op alles voor een geweldig kerstdiner. Happy Holidays!

Magical Holiday

Magical Holiday is geïnspireerd op de klassieke kerstsfeer met traditioneel rood maar dan wel met een hedendaagse twist door te combineren met fris mintgroen en andere frisse kleuren. Shop onderstaande en andere mooie items in de shop onder de kerststijl: Nieuw Klassiek.

magical-holiday

V.l.n.r. kersthangers set van 4 – 7,46 | Bloomingville wandhanger 21,95 |Riverdale glazen kerstballen 7,46 | Zuurstokken 2,95

Nordic Moods

Het kerstgevoel komt hier naar boven door betoverende sneeuwvlokjes, rendieren en de traditionele kerstboom, hiermee geeft Bloomingville een romantische twist aan de kerst met een beetje glamour. Denk bij de Nordic Moods ook aan mooie witte kerstbomen met goud accenten. Nordic Moods iets voor jou? Dan spreekt ook de kerststijl Romantisch je zeker aan.

nordic-moods

V.l.n.r. Bloomingville kerst engel 19,95 | Kersthanger 5,96| Bloomingville slinger 24,95 | House Doctor kerstbal Effects 8,95

Natural Joy

Handgeschilderde illustraties en gedetailleerde ontwerpen zijn de sleutel voor de klassieke Bloomingville kerstsfeer in de collectie Natural Joy, puur Deens Design dus. Kerstornamenten van natuurlijke materialen zoals glas of hout passen helemaal in deze ingetogen Scandinavische kerststijl.

kerst-natural-joy

V.l.n.r. Decoratie kerstslinger 9,95 | Set houten hangers 9,95 | VT Wonen glazen hanger 5,95 | Decoratie hert 59,95

Beautiful Bohemian

Bohemian is hot deze dagen en dat zie ik ook weer terug in de kerstdecoratie. Bijzondere kerstballen in verschillende prints en warme kleuren. Ik vind onderstaande kerstornamenten met veren helemaal te leuk. Wil jij een boom die net even anders is en hou je van prints en warme kleuren? Ga dan voor de kerststijl Bohemian.

kerst-bohemian

 

V.l.n.r. Papieren hanger 4,95 | Kersthangers hout 8,95 | Hanger veer 12,95 | Kerstboom verlichting 17,95

Wat wordt jouw stijl dit jaar?

Lees ook:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.