Interieur Trends voor 2017

29 mei 2016

Ik word ontzettend blij van de fijne interieur trends in het vooruitzicht voor 2017, maar daarover zometeen meer. Nog even afgelopen half jaar, ik kan terugblikken op fijne weken. De lentedagen met ‘lieflijk’ weer: warm, maar niet te heet. Een volop levende, groeiende en bloeiende natuur en wakker worden met de fluitende vogeltjes. En daarna de lange zwoele zomer. Genieten dus! Heerlijk om de natuur, juist in deze maanden, lekker naar binnen te halen.

Ik selecteerde voor jou producten met natuurlijke vormen en materialen, geïnspireerd door de natuur in frisse maar toch zachte kleuren. Zelf ben ik dol op de kleur groen en vrolijke vogelprints.

Picture1

V.l.n.r.  Bloempot UNC 34,95 Hanglamp It’s About Romi Yellowstone 199,- Kussen UNC 22,95 Plaid, PT 39,- Wanddecoratie Bloomingville 19,95  Klok Zuiver OSB time 39,95

Trend reports 2017

Genieten doe ik ook  volop van de vele trend reports voor 2017 waar we nu steeds meer sneak peaks van krijgen. Voor een visuele estheet zoals ik smul ik van alle prachtige trendcollages. Soms zijn de omschrijvingen een beetje vaag maar ik vind het vooral erg inspirerend. Vandaar dat ik ook alvast twee trends uit de wereld van de woonmode van Fashiontrendsetters met jullie wil delen. Kijk voor nog meer inspirerende trendcollages trouwens ook op mijn Pinterest Board Trends 2016/2017.

Woontrends 2017

Trend: Energise – digital dreams

Trend Energise digital dreams

Trend Energise digital dreams

Deze trend is gebaseerd op het feit dat technology steeds meer wordt gebruikt om ons gevoel van welzijn een boost te geven. Tevens vervagen de grenzen van de digitale wereld van het offline & online. Deze high-energy trend laat contrasterende en kaleidoscopische patronen, fluor kleuren en electric blauwe tinten zien. Cool!

Lees ook: Interieur opfrissen? Kies voor trendkleur roze

Trend: Nourish – sensory design

Trend: Nourish - sensory design

Trend: Nourish – sensory design

Dit betreft een samensmelting van stedelijke en natuurlijke omgevingen met als doel om onze omgevingen groener te maken. Letterlijk en figuurlijk. Het kleurenpallet van deze trend zijn groentinten, bruin en grijstinten in een harmonieuze samenstelling met elementen zoals aarde en steen. Natuurlijke handgemaakte materialen worden gecombineerd met innovatieve ontwerptechnieken. Nu is het nog even afwachten hoe deze trends straks worden vertaald naar mooie  items voor in huis. Ik kan niet wachten.

Next week: En over trends gesproken, de trendkleur op dit moment is toch wel licht pastel roze. Ik zie deze pretty pink overal om me heen terugkomen. Daarom volgende week een paar leuke binnenkijkers met leuke budget accessoires  die we uiteraard allemaal door een roze bril bekijken!

Lees ook: Lekker interieur met Pastel Power

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Speelgoed opruimen. Met deze tips een leuke klus! - mamaschrijft - […] Interieur Trends voor 2017 […]
  2. Roze: een heerlijke trendkleur voor je interieur. - […] Interieur Trends voor 2017 […]
  3. Kinderkamer inspiratie met IXXI * mamaschrijft - […] Interieur Trends voor 2017 Lekker interieur met Pastel Power […]
  4. New beginnings met een goud randje. Privé en in het interieur. * mamaschrijft - […] Interieur Trends voor 2017 […]
  5. Interieurstijl: Bohemian Classic met een vleugje Vintage. * mamaschrijft - […] Interieur Trends voor 2017 […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.