Interieur Trends voor 2017

Ook al is het nog maar mei, interieurstyliste Danielle Pipper kijkt stiekem al uit naar 2017 dankzij alle inspirerende trendreports voor het volgende jaar.

Ik word ontzettend blij van de fijne interieur trends in het vooruitzicht voor 2017, maar daarover zometeen meer. Nog even afgelopen half jaar, ik kan terugblikken op fijne weken. De lentedagen met ‘lieflijk’ weer: warm, maar niet te heet. Een volop levende, groeiende en bloeiende natuur en wakker worden met de fluitende vogeltjes. En daarna de lange zwoele zomer. Genieten dus! Heerlijk om de natuur, juist in deze maanden, lekker naar binnen te halen.

Ik selecteerde voor jou producten met natuurlijke vormen en materialen, geïnspireerd door de natuur in frisse maar toch zachte kleuren. Zelf ben ik dol op de kleur groen en vrolijke vogelprints.

Picture1

V.l.n.r.  Bloempot UNC 34,95 Hanglamp It’s About Romi Yellowstone 199,- Kussen UNC 22,95 Plaid, PT 39,- Wanddecoratie Bloomingville 19,95  Klok Zuiver OSB time 39,95

Trend reports 2017

Genieten doe ik ook  volop van de vele trend reports voor 2017 waar we nu steeds meer sneak peaks van krijgen. Voor een visuele estheet zoals ik smul ik van alle prachtige trendcollages. Soms zijn de omschrijvingen een beetje vaag maar ik vind het vooral erg inspirerend. Vandaar dat ik ook alvast twee trends uit de wereld van de woonmode van Fashiontrendsetters met jullie wil delen. Kijk voor nog meer inspirerende trendcollages trouwens ook op mijn Pinterest Board Trends 2016/2017.

Woontrends 2017

Trend: Energise – digital dreams

Trend Energise digital dreams

Trend Energise digital dreams

Deze trend is gebaseerd op het feit dat technology steeds meer wordt gebruikt om ons gevoel van welzijn een boost te geven. Tevens vervagen de grenzen van de digitale wereld van het offline & online. Deze high-energy trend laat contrasterende en kaleidoscopische patronen, fluor kleuren en electric blauwe tinten zien. Cool!

Lees ook: Interieur opfrissen? Kies voor trendkleur roze

Trend: Nourish – sensory design

Trend: Nourish - sensory design

Trend: Nourish – sensory design

Dit betreft een samensmelting van stedelijke en natuurlijke omgevingen met als doel om onze omgevingen groener te maken. Letterlijk en figuurlijk. Het kleurenpallet van deze trend zijn groentinten, bruin en grijstinten in een harmonieuze samenstelling met elementen zoals aarde en steen. Natuurlijke handgemaakte materialen worden gecombineerd met innovatieve ontwerptechnieken. Nu is het nog even afwachten hoe deze trends straks worden vertaald naar mooie  items voor in huis. Ik kan niet wachten.

Next week: En over trends gesproken, de trendkleur op dit moment is toch wel licht pastel roze. Ik zie deze pretty pink overal om me heen terugkomen. Daarom volgende week een paar leuke binnenkijkers met leuke budget accessoires  die we uiteraard allemaal door een roze bril bekijken!

Lees ook: Lekker interieur met Pastel Power

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

5 comments

  1. Pingback: Speelgoed opruimen. Met deze tips een leuke klus! - mamaschrijft

  2. Pingback: Roze: een heerlijke trendkleur voor je interieur.

  3. Pingback: Kinderkamer inspiratie met IXXI * mamaschrijft

  4. Pingback: New beginnings met een goud randje. Privé en in het interieur. * mamaschrijft

  5. Pingback: Interieurstijl: Bohemian Classic met een vleugje Vintage. * mamaschrijft

Type to Search

See all results