Interieur trends voor 2018.

2018 is in volle gang, de economie is bloeiende en jij hebt zin in wat veranderingen in je interieur. Maar wat zijn nu eigenlijk de interieur trends voor 2018?

Lekker shoppen dus maar hoe ziet ons nieuwe interieur er in 2018 uit? Wat zijn de trends?

Interieur trends 2018

In 2018 mogen we lekker de Drama Queen uithangen. Alles mag over de top maar wel chique, zoiets als Moulin Rouge meets Dynasty.

Woontrend 1

We zien veel warme, donkere kleuren, donkerpaars, bordeauxrood, donkergroen gecombineerd met luxe ogende materialen zoals goud, messing, zijde en fluweel. Fluweel is echt hot en mag in 2018 niet in je interieur ontbreken. In de vorm van een kussen, bank, stoel, poef of hoofdboard you choose! Ook is Donkerbruin het nieuwe zwart in 2018.

Interieur trends voor 2018.

Interieur trend: warme kleuren en materialen zoals fluweel en messing.

Woontrend 2

Wil je niet helemaal de interieur trends volgen en nèt iets minder “drama” in huis? Maar wil je wel de koninklijke allure, dan past onderstaand pallet wellicht iets meer in je straatje. Zeker wanneer je nog geen afstand kunt doen van de interieur trend van de afgelopen jaren; simplistisch, pastellen en Scandinavisch.

Interieur trends voor 2018.

Woontrend 3

In 2018 ook mooie warme poedertinten en zacht grijs. Mooi gecombineerd met goud en army voor een tikkeltje decadent maar stoer effect. Natuurlijke materialen zoals rotan blijven we ook in het interieur van 2018 terugzien.

Spreekt dit je aan? Yes want dan kun je je ook zeker vinden in DE kleur van 2018!

Interieur trends voor 2018.

Kleur van het Jaar 2018.

Kleur van het jaar

Elk jaar kiezen de trend- en kleurexperts van ons Flexa ColorLab samen met design- en technologietrends van over de hele wereld de Flexa Kleur van het Jaar. Dit jaar hebben zij gekozen voor Heart Wood, een warme, uitnodigende en zachte volwassen rozetint waardoor je interieur helemaal tot rust komt en je spreekwoordelijke batterij weer wordt opgeladen. Heart Wood is een veelzijdige kleur waarmee je allerlei sferen creëert, afhankelijk van het palet dat je kiest.

De kleur valt mooi te combineren met trend kleuren goud, okergeel en donkergroen in je interieur. Ahh ik ben verliefd. En over liefde gesproken. We all love Ikea, toch? En we love Hay. Juist ja! Nu zijn Ikea & Hay een koppeltje geworden en hebben ze een te gekke collectie uitgebracht die NU te koop is bij Ikea. De kindjes heten Ypperlig!!

Ikea & Hay

Zoals je ziet past deze collecie mooi in het 2018 plaatje. Mooie warme stoere kleuren en materialen. Tja wat wil ik eigenlijk niet hebben. Maar enige haast is geboden want het is uiteraard een limited collectie.

Woontrend 4

Geometrische vormen blijven ook nog even hangen. Vooral in patronen op je muur. Maar je ziet het ook veel in een vloerkleden, kussens en beddengoed. Bijzonder behang zien we ook terug. Zoals ik al eerder zei alles kan in 2018. The sky is the limit.

Interieur trends voor 2018.

Interieur trend 2018: Geometrische vormen.

Kan jij ook niet wachten om je interieur te pimpen?

Hier alvast wat mooie musthaves.

Interieur trends voor 2018.

Bloomingville sierlichtjes 13,95 | Ypperlig spiegel 12,95 Ikea | Serax bloempot goud/ruit 18,95 | Sissy Boy kussen 29,99 | Wood poef Sara 119 | Dutchtone tafellamp Louis | House Doctor pot 32,95 | Kids depot schoolstoeltje Pure 49,95 |

Lees ook:

Interieur inspiratie op de VT Wonen beurs.

Kersttrends 2017: deze items mag je niet missen!

Interieur trends voor 2018.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Type to Search

See all results