Is je huis toe aan een make-over? Win een persoonlijk interieuradvies.

Wil jij net als ik ook graag een ruimte in huis aanpakken maar weet je niet waar je moet beginnen? Kijk mee naar mijn nieuwe inrichting en maak kans op een persoonlijk interieuradvies.

De meeste mensen die bij ons binnenkomen zijn verbaasd over de woning en de ruimte die we beneden hebben. Dat verwacht je namelijk niet als je ons huis vanaf de buitenkant ziet. Het lijkt een klein appartement, maar eenmaal binnen voel je meteen de ruimte. Dat komt door de langgerekte woonkamer, maar ook door de vide die zich midden in de woning bevindt. Een heerlijk huis in Amsterdam, alleen voelde het voor mij nooit echt helemaal af.

Verhuisd met een baby

Bijna 6 jaar geleden zijn wij met een baby van 6 weken verhuisd vanuit de Pijp naar dit huis. We zijn in no time verhuisd, zonder heel veel aan te passen aan de woning. We wilden vooral snel naar huis met meer ruimte en een eigen kamer voor Raf. In de jaren die volgden hebben we hier en daar wat geverfd en opgeknapt. Maar de indeling van het huis was vanaf het eerste moment al een dingetje. Dat komt omdat we een eettafel van maar liefst 3 meter midden in de ruimte bij de keuken hadden staan. En daardoor werd het huis in tweeën gedeeld. Met een woonkamer voor, en een soort tweede woonkamer achter die voornamelijk vol met rommel en speelgoed stond van de kinderen. Best wel zonde, om niet alle ruimte optimaal te benutten.

Interieuradvies

Afgelopen zomer besloot ik dat ik dit anders wilde. Maar ik had advies nodig over hoe je de ruimtes goed kan indelen. En wie kan ik beter om advies vragen dan onze eigen Danielle Pipper, interieurblogster op Mamaschrijft. Na wat kopjes koffie bij mij thuis waarin we wat ideeën bespraken, besloot ik uiteindelijk om het concreet te maken. Laten we het doen, een home make-over! Samen met Danielle hebben we moodboards en kleurenpaletten besproken. Wij wilden graag een eiland bij de keuken inclusief bar, en Danielle heeft ons geholpen bij het bepalen van de materialen en de grootte ervan. De eetkamer werd naar de achterkamer verplaatst en een nieuwe speelhoek voor de kinderen werd gecreëerd. In 1 weekend heeft ze terwijl wij niet huis waren het hele huis omgetoverd tot een nieuwe ruimte. En toen we terugkwamen aan het einde van het weekend stond alles op zijn plek en was alles afgestyled met mooie assecoires waarover we per stuk zelf konden beslissen wat bleef en weer meegenomen kon worden. Ik ben superblij met het resultaat.

Benieuwd naar het resultaat?

De website craftswrk, dat een platform biedt voor ontwerpers, meubelmakers en kunstenaars, kwam bij mij thuis om een artikel inclusief mooie foto’s te maken van ons huis. Kijk mee naar ons nieuwe interieur.

Virtuele pipstop winnen?

Wil jij ook graag een ruimte in huis aanpakken maar weet je niet waar je moet beginnen? Welke kleuren je moet kiezen? Of loop je vast met de indeling of het lichtplan? Win nu een Virtuele Pipstop van PippersStudio.

Wat moet je doen?

Volg Mamaschrijft op Facebook en volg PippersStudio op Instagram. Laat onder deze post weten welke ruimte en waarom je deze wilt aanpakken.

Wat win je?

PippersStudio komt 1,5 uur via Skype of aan de hand van foto’s bij je binnenkijken. Daarna ontvang je een interieur advies op maat bestaande uit een, moodboard, indeelplan, kleurenplan en een shoppinglist.

Lees ook:

Binnenkijken bij interieurblogger Danielle.

Speelgoed opruimen: met deze tips een leuke klus.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

5 comments

 1. Anouk Driessen

  Anouk Driessen

  Na 14 jaar is het de hoogste tijd om onze badkamer aan te pakken. Zelf denk ik dat de mogelijkheden redelijk beperkt zijn, maar hoogstwaarschijnlijk zal dat door de ogen van een interieur specialist wel meevallen.

 2. Nicole

  Leuk! De woonkamer is nu heel neutraal en mist warmte. Ik durf niet echt een kleur te kiezen dus kan daar goed hulpen bij gebruiken!

 3. Charlotte

  Heeeeeeeel graag advies voor onze woonkamer.. ❤️

 4. Clair

  Ik wil heel graag onze woonkamer opnieuw indelen en inrichten. Wij hebben de meubels 15 jaar geleden gekocht voor ons appartement destijds. Toen vond ik het mooi maar nu gewoon niet meer, en we zijn inmiddels 2 woningen verder dus ze passen niet meer bij de ruimte. Ik mis nu de gezelligheid in de woonkamer, de meubels staan zo saai langs de muren en de woonkamer is lang. Ik kan best wat hulp gebruiken bij het opnieuw indelen van de kamer. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

 5. Marieke

  Wat zou ik graag willen dat iemand meedenkt over de inrichting van onze woonkamer in ons nieuwe (nieuwbouw) huis. Alles vanaf een tekening te bedenken, vind ik zo lastig! I need help!

Type to Search

See all results