Kinderkamer inspiratie met IXXI

IXXI heeft recent hun collectie aangevuld met allerlei moois voor de kinderkamer, maar ook voor je eigen interieur. Ik heb er een paar uitgelicht ter inspiratie.

Nu Raf bijna jarig is en naar school gaat heb ik me voorgenomen om zijn kamer te gaan upgraden naar een stoere jongenskamer. Hij gaat eind oktober een paar dagen naar opa en oma en dan ga ik in het geheim zijn kamer omtoveren.

Bijzondere wanddecoratie

Ik heb al allerlei ideeën bedacht, maar ik zocht nog iets voor op de muur. Ik houd altijd nauwlettend de website van IXXI in de gaten, want ik vind hun bijzondere wanddecoraties echt te gek. Het is eigenlijk bizar dat ik zelf nog geen creatie aan de muur heb, maar dat heeft meer te maken met het feit dat ik slecht ben in keuzes maken. En ze eigenlijk allemaal wel gaaf vind.

Nieuwe IXXI collectie

Vorige maand onthulde IXXI hun nieuwe collectie, en die is niet mis. De collectie bestaat uit unieke kunst- en fotografie beelden, grafische ontwerpen en kids collecties in een modern designjasje. Eerder lanceerden ze al de Disney collectie, maar persoonlijk vind ik die net wat te heftig voor een kinderkamer (hoe cool Mickey Mouse ook is!). Maar sinds afgelopen maand heeft IXXI  ook een dino collectie erbij, met een beetje een retro-look. Hoe cool is die! En je kan hem zelf indelen zoals je wil. Ik denk dat dit hem wordt voor Raf. Maar IXXI heeft nog meer voor stoere kinderkamers.

Hieronder wat beelden van de IXXI collectie:

Inspiratie kinderkamer: IXXI Dino collectie

Inspiratie kinderkamer: IXXI Dino collectie

Kinderkamer, Vintage Room collectie van IXXI

Kinderkamer, Vintage Room collectie van IXXI

Kinderkamer, IXXI Natural History Museum

Kinderkamer, IXXI Natural History Museum

Kinderkamer inspiratie, Mini Mouse (Special collection IXXI)

Kinderkamer inspiratie, Mini Mouse (Special collection IXXI)

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

3 comments

  1. Pingback: Tips om mooie foto's van je kind te maken * mamaschrijft

  2. Pingback: Van babykamer naar jongenskamer met Saartje Prum

  3. Pingback: Interieurstijl: Bohemian Classic met een vleugje Vintage. * mamaschrijft

Type to Search

See all results