Lekker interieur met Pastel Power

Zin om je interieur op te frissen maar ben je nog niet uit over de kleur? Wat te denken van pastel! Danielle laat zien hoe gaaf dat is.

Pastel Power

Het is denk ik geen geheim dat ik een overduidelijke voorliefde heb voor pastels. Vorige keer had ik natuurlijk al de prachtige pastel roze muur bij mijn vriendin Phoebe laten zien. Deze keer mogen we nog meer bij haar binnen kijken. Ook Phoebe maakt gebruik van vele pastellen, maar met net wat meer pit. Pastel Power noem ik het dan ook.

Fijne tips voor een gaaf interieur

 

Hier is een leuk speelhoekje gemaakt met vintage kindermeubels. Vaak zijn deze te vinden op Marktplaats of wanneer je geluk hebt sla je je slag bij de kringloop. Mevrouw de uil heeft een online shop waar ze leuke vintage juweeltjes verkoopt of oude meubeltjes weer in een nieuw jasje giet. De wand is behangen met een leuke print. Gekozen is voor geel barokbehang van Karwei. Zo’n wandje zorgt gelijk voor een blikvanger in je woonkamer.

Zelf ben ik ook helemaal fan van de papieren zak van a Little Lovely Company. Hij is niet alleen erg praktisch, duurzaam en mooi, maar heeft ook nog eens een heel vriendelijk prijsje, namelijk slechts 4,95. Je kunt de opbergzak onder andere bestellen bij www.mevrouwaardbei.nl. Een heerlijke webshop met een uitgebreide collectie aan hebbedingen. De papieren zak is blanco verkrijgbaar maar je kunt hem natuurlijk makkelijk zelf op-pimpen door er zelf een leuke print of tekst op te schrijven.

Paper bag 1

Rommeltjes ruim je op in gave paperbags

 

 

Over pimpen gesproken. Heb je nog tijd over tijdens de zomervakantie? Waarom niet die saaie oude kast een leuk kleurtje geven.Vooral met lakverf op waterbasis wordt het een aangename klus. Deze kast was een van de vele vondsten op straat van Phoebe (waarom overkomt mij dat nou nooit) en heeft een frisse mintkleur gekregen.

Lees ook: zo ruimt je kind zijn eigen speelgoed op.

kast mint

Verf oude kastjes in een mooie kleur pastel en klaar ben je!

 

 

Laat je inspireren door Phoebe’s stijl en voeg deze zomer zelf wat power toe aan je interieur. Onderstaande foto’s met pittige pastels vind je hopelijk net zo inspirerend als ik.

Pastel Power

Nog meer pittige pastel inspiratie!

 

Meer interieur tips van Danielle:

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

3 comments

  1. Pingback: Interieur Trends voor 2017 - mamaschrijft

  2. Pingback: Kinderkamer inspiratie met IXXI * mamaschrijft

  3. Pingback: Interieurstijl: Bohemian voor kids. Inclusief gave winactie! * mamaschrijft

Type to Search

See all results