Lekker interieur met Pastel Power

17 juli 2016

Pastel Power

Het is denk ik geen geheim dat ik een overduidelijke voorliefde heb voor pastels. Vorige keer had ik natuurlijk al de prachtige pastel roze muur bij mijn vriendin Phoebe laten zien. Deze keer mogen we nog meer bij haar binnen kijken. Ook Phoebe maakt gebruik van vele pastellen, maar met net wat meer pit. Pastel Power noem ik het dan ook.

Fijne tips voor een gaaf interieur

 

Hier is een leuk speelhoekje gemaakt met vintage kindermeubels. Vaak zijn deze te vinden op Marktplaats of wanneer je geluk hebt sla je je slag bij de kringloop. Mevrouw de uil heeft een online shop waar ze leuke vintage juweeltjes verkoopt of oude meubeltjes weer in een nieuw jasje giet. De wand is behangen met een leuke print. Gekozen is voor geel barokbehang van Karwei. Zo’n wandje zorgt gelijk voor een blikvanger in je woonkamer.

Zelf ben ik ook helemaal fan van de papieren zak van a Little Lovely Company. Hij is niet alleen erg praktisch, duurzaam en mooi, maar heeft ook nog eens een heel vriendelijk prijsje, namelijk slechts 4,95. Je kunt de opbergzak onder andere bestellen bij www.mevrouwaardbei.nl. Een heerlijke webshop met een uitgebreide collectie aan hebbedingen. De papieren zak is blanco verkrijgbaar maar je kunt hem natuurlijk makkelijk zelf op-pimpen door er zelf een leuke print of tekst op te schrijven.

Paper bag 1

Rommeltjes ruim je op in gave paperbags

 

 

Over pimpen gesproken. Heb je nog tijd over tijdens de zomervakantie? Waarom niet die saaie oude kast een leuk kleurtje geven.Vooral met lakverf op waterbasis wordt het een aangename klus. Deze kast was een van de vele vondsten op straat van Phoebe (waarom overkomt mij dat nou nooit) en heeft een frisse mintkleur gekregen.

Lees ook: zo ruimt je kind zijn eigen speelgoed op.

kast mint

Verf oude kastjes in een mooie kleur pastel en klaar ben je!

 

 

Laat je inspireren door Phoebe’s stijl en voeg deze zomer zelf wat power toe aan je interieur. Onderstaande foto’s met pittige pastels vind je hopelijk net zo inspirerend als ik.

Pastel Power

Nog meer pittige pastel inspiratie!

 

Meer interieur tips van Danielle:

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Interieur Trends voor 2017 - mamaschrijft - […] Lekker interieur met Pastel Power […]
  2. Kinderkamer inspiratie met IXXI * mamaschrijft - […] Lekker interieur met Pastel Power […]
  3. Interieurstijl: Bohemian voor kids. Inclusief gave winactie! * mamaschrijft - […] Lekker interieur met Pastel Power […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.