Welkom!

19 maart 2013
Opgeruimde hal

Opgeruimde hal

Opgeruimd staat netjes! Nog even en dan kunnen de winterjassen, snowboots en dikke shawls weer in de kast. Eindelijk!! De eerste indruk bij  binnenkomst vind ik altijd belangrijk. Daarom deel ik graag een paar tips waardoor jouw hal er ook lekker fris en opgeruimd uit kan zien. Met deze tips organiseer je de boel in no time, dus aan de slag dan maar!

Praktisch en tres cool! Van leuke haakjes kun je er nooit genoeg hebben: Om jassen, tassen, shawls en waarom niet, schoenen aan op te hangen. Hierbij mijn favourites!

Afbeelding 1:  Gymhaak van Hay.

Afbeelding 2: Knoophaak van HK Living.

Afbeelding 3: Dots van Muuto.

Afbeelding 4: Boomstammetjes van HK living.

Meer inspiratie vind je op Welke.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.