Leuke tips om kinderkunst een mooi plekje te geven.

1 oktober 2012

‘Oh lieverd, wat mooi!’ Je kent het wel: vol trots showt zoon- of dochterlief een creatie die hij of zij heeft gemaakt. Misschien vraag je je ook regelmatig af wat je met al die mooie kinderkunst moet doen. Weggooien is of geen aardig gebaar of gewoon heel erg zonde. Want eerlijk is eerlijk, de ene creatie is mooier dan de andere. Zelf heb ik twee mappen waarin ik de toppers bewaar. En soms denk ik wel eens: ‘ik wil het laten zien en er zelf ook vaker naar kijken’! Suzan geeft tips over hoe je er in huis van kunt genieten. Leuk!

Show it!

– Maak een collage van de leukste tekeningen/plakwerkjes en hang ze op. Dit kun je doen op een magneetbord (afbeelding 1) of plak ze op de muur plakken met masking tape (afbeelding 2).

– Lijst de werkjes in in verschillende lijsten. Gebruik gerust verschillende groottes en vormen en creëer je eigen ‘personal wall’ (afbeelding 6).

– Schaf een pronkrek aan (afbeelding 7, via VT wonen).

– Gebruik een ophangsysteem van Ikea (afbeelding 3).

– Hang verschillende lijsten aan een touw (afbeelding 4).

– En voor de echte DIY’ers onder ons kun je er ook nog een dienblad (afbeelding 2, via 101Woonideeën) van maken.

Je ziet het, er zijn tal van leuke manieren om jouw kleine kunstenaar een eigen podium te geven in huis!

 

 

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.