Inspiratie voor je slaapkamer: True Blue baby, we love you.

Wat is de interieur trend voor je slaapkamer in 2017? Om de kleur blauw kunnen we dit jaar niet heen. True Blue baby, helemaal gecombineerd met mooie stoere metalen zoals brons.

2017 here we come! Meer sporten, gezonder leven, die lang vervlogen hobby weer oppakken. Dit jaar ga ik het ECHT allemaal doen…ja ECHT waar! Goede voornemens, januari staat er bol van! Zelf maak ik me daar natuurlijk ook schuldig aan, vol goede moed heb ik al 3 sessies in de sportschool achter de rug en mijn eerste pianoles gehad……dingen die al heeeeeeeeeel lang op mijn lijstje stonden – bucketlist heet dat tegenwoordig geloof ik. Behalve koopjes scoren, is januari voor mij de maand om de balans op te maken voor de trends van komend jaar.

De trends voor 2017

Afgelopen mei deelde ik al wat trend reports voor 2017. Wat zien we daar concreet van terug? Een ding is duidelijk om de kleur blauw kunnen we dit jaar niet heen. True Blue baby, we love you…. helemaal gecombineerd met mooie stoere metalen zoals brons.

Maar voordat we echt uit onze winterslaap komen, flink aan de slag gaan en ik de top trends van 2017 deel, doen we nog even rustig aan. Januari is ook een maand om lekker bij te komen van al die feestelijke activiteiten in december.

Trend voor in je slaapkamer

En bijkomen doen we het liefst in onze warme nestjes. Dus laat je inspireren door deze mooie, vergrijsde blauwe slaapkamers en verfkleuren van Flexa om daarna nog maar eens lekker om te draaien. Wil je nog meer blauw zien? Kijk dan op mijn blauw bord op Pinterest.

Interieurtrend True Blue

Foto boven: Combineer natuurlijke materialen zoals linnen, hout en wol voor een sobere maar stoere look. Het kleurenpallet is grijs/ grijs blauw tot donkerblauw. Denim drift van Flexa en tevens DE kleur van 2017 past mooi in deze look.

slpk blue-green

Foto boven: Wil je een comfy hotelsfeer? Kies dan voor warme blauw/groene tinten zoals Real Indigo en vul deze aan met satijnen of zijden stoffen in grijs/bruintinten voor dat luxe gevoel.

Foto hieronder: Ben je meer van de klassieke sferen? Kies dan voor metalen materialen zoals koper en brons aangevuld met donker blauwe kleuren zoals Staalblauw. Met kunst in je slaapkamer maak je deze classy look helemaal af.

slpk blue brons

Foto hieronder: Heerlijk romantisch wegdromen in dit warme nestje? Gebruik veel kussens in zachte stoffen met rustige prints en verschillende texturen en meubels met sierlijke vormen. Blueberry Dream op de muur kleurt mooi in dit geheel.

Slpk Blue koel

Foto hieronder: Botanical blijft een trend in 2017 dus ook in de slaapkamer. Planten in terracotta potten zijn helemaal terug. De kleur Real Lavender en de gelijknamige plant zorgen voor rust in je slaapkamer. Andere ideale slaapkamer planten zijn de Aloë Vera en de Sansevieria.

Slpk blue grey

Welke True Blue slaapkamer is jouw favoriet?

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results