Muurstickers van KEK Amsterdam

Muurstickers zorgen voor een snelle opfrisser van wanden. KEK Amsterdam heeft een prachtig assortiment.

Muurstickers van KEK AmsterdamIk heb er alles aan gedaan om de kamer van mijn zoon ‘af’ te maken. Maar inmiddels zijn we twee jaar verder en nog ben ik niet tevreden. Ondanks het stoere grijs-wit gestreepte behang. Ondanks de muurvullende wereldkaart op canvas, de foto’s en gave accessoires. Maar een blik op de site van KEK Amsterdam stelt me gerust: ik weet direct wat ontbreekt! Wat een prachtig aanbod muurstickers, onderscheidend en verfrissend. Het grote verschil met alle andere stickers die je om de oren vliegen? Definitely het design aspect. Qua ontwerp zijn de stickers stuk voor stuk heel bijzonder. Levensechte boom- of dierenstickers, kapstok muurstickers waar je twee kapstokhaakjes bij geleverd krijgt. Zo gaaf, net alsof je je jas ophangt aan de tak. Van de sticker. Snap je?

Ik besluit om Barbara, verantwoordelijk voor de marketing omtrent KEK, te bellen en te vragen naar hoe dit leuke (familie)bedrijf is ontstaan. “In januari 2010 bedachten we, mijn twee broers en ik, de een hartstikke creatief, de ander helemaal into cijfers en feiten, om iets te maken wat er nog niet was. Evert sloeg met zijn jarenlange ervaring als Art Director en Designer direct aan het ontwerpen en, hoe kan het ook anders, het ene na het andere gave ontwerp verscheen op z’n Apple. We wisten, dit is het, hier maken we mensen blij mee. Na een uitgebreide zoektocht naar de beste leverancier, testen en het maken van de site, gingen we in juni ‘de lucht in’. Spannend, maar het ging direct goed.

Onze klanten zijn onwijs tevreden en dankzij mond tot mond reclame (dat geloof ik direct: stap een gang in die gepimpt is met een KEK-sticker en je bent om) kunnen we wel zeggen dat ons bedrijfje is uitgegroeid tot een heus bedrijf. En dat terwijl we begonnen onder het mom van ‘leuk voor erbij’. Ondanks de groei blijven we  toegankelijk voor onze klanten en vinden we een informele sfeer een must. We zijn een jong bedrijf, zelf jong van geest en hebben een enorme passie voor ons werk. De stickers zijn niet zozeer goedkoop, we behoren tot het hogere segment. Maar je ziet dat wij er onze ziel en zaligheid in leggen. Dat hebben we van onze ouders meegekregen. Liever sparen voor een echt mooi item dan 10 goedkope prullen.”

Met muurstickers maak je een muur in een handomdraai veel mooier dan ‘ie in werkelijkheid is of creëer je in de babykamer -hup- een vredig sfeertje met de ‘forest friends’. Bij iedere sticker wordt een plakinstructie en een rakel geleverd waarmee zelfs de grootste niet-creatieveling de sticker strak plakt. Je kunt de stickers schoonmaken, ze zijn heel makkelijk te bevestigen en je maakt in een klap een statement in je huis.

Barbara werkt als freelancer in de reclamewereld maar heeft de KEK-smaak helemaal te pakken: “In de toekomst willen we onze productlijn uitbreiden, bijvoorbeeld met leuke kussenhoezen. Want ook daarmee creëer je heel makkelijk een totaal andere sfeer in huis.”

Muurstickers van KEK AmsterdamDe stickers zijn te bestellen via de site en ze worden keurig in een stevige koker bij je thuisbezorgd. Inmiddels zijn de stickers ook te koop bij een aantal winkels en webshops. Ik kan me voorstellen dat je het ook helemaal ziet zitten om jouw huis te voorzien van een unieke print. Lucky you: als je vriend wordt van KEK Amsterdam op Facebook of hen volgt op Twitter, krijg je eenmalig 10% korting. Nadat je je hebt  aangemeld ontvang je een berichtje met een kortingscode. Deze vul je direct bij je bestelling in (wijst zich allemaal vanzelf) en dan wordt de korting direct verrekend.

Bekijk de hele collectie en laat je inspireren: www.kekamsterdam.nl

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

1 comment

Type to Search

See all results