New beginnings met een goud randje. Privé en in het interieur.

Interieurstyliste Danielle zit privé in een heftige periode. Ze staat voor een nieuw begin. Bitter Sweet noemt ze het. Met een gouden randje.

Het is weer een tijdje geleden dat mijn laatste blog is gepost…alles met een reden uiteraard. Ik heb de afgelopen maanden veel achter me gelaten, mijn werk, mijn relatie en mijn huisje en zonder teveel in details te treden is dat best heftig.

Het was in ieder geval weinig inspirerend voor mijn creativiteit.

Enfin, er is een tijd voor alles en nu is het tijd om verder te gaan vol goede moed en met een hele grote sprong in het onbekende diepe. Ik kijk alweer een klein beetje uit naar wat er allemaal komen mag. Ik ga me nu echt full time op het ondernemerschap richten en ja mijn website komt er nu echt heel snel aan (no more excuses).

Bitter sweet

Bitter Sweet is een term die ik de laatste weken veel heb gebruikt en nu probeer ik er de juiste inspiratie uit te halen. Buiten is het weer ook flink aan het veranderen en nogal bitter sweet. De herfst is al volop aan de gang en of we nu willen of niet (liever niet) we maken ons langzaam klaar voor de winter. Maar als rasechte optimisten proberen we natuurlijk overal het beste van te maken. Dus hop die muts lekker op je kop en naar buiten houtjes sprokkelen voor de open haard. En die open haard die heb ik nu eindelijk…..hoeft geen houtje voor gesprokkeld te worden want het is een gasversie helaas, maar dat mag de pret zeker niet drukken.

Interieur Trends voor 2017

Nieuw interieur

In ieder geval mag ik me de komende tijd gaan richten op een nieuw eigen interieur en dat is nog best lastig aangezien ik in een tijdelijke gemeubileerde woning zit waarvan alleen mijn oma echt enthousiast zou worden. Een heerlijke uitdaging dus waarvan ik het resultaat zeker met jullie ga delen.

Trend: goud

Ik ben de laatste tijd dus al weer veel aan het window shoppen geslagen en ik word best wel blij van de dingen die ik zie. Maar waarom krijg ik toch constant dat Dynasty gevoel? Nou omdat …. het is alles GOUD wat er blinkt. Ok je moet er een beetje van houden…but don’t we all love the eighties!? Hier wat leuke items voor al onze gold diggers.

Goud is de trend in interieur

Goud is de trend in interieur

Waar vind je deze items?

Lamp Vogel Sissy-Boy 89,95 – Vaas Pistool Bloomingville 13,99 – Kussen Sutton Kwantum 10,-

Vaas Serra Kwantum 3,75 – Hangspiegel Element Sissy-Boy 34,99 – Beer Small Sissy-Boy 19,95

MEER INTERIEURTIPS VIND JE HIER.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results