Opruimen wordt leuk met deze tips!

1 april 2012

Nu de lente voor de deur staat, heb jij vast ook het gevoel dat je moet opruimen. Opbergen. Uit het oog, uit het zicht! Suzan selecteerde een paar hele gave opbergers. Met deze manden, zakken en kisten is het appeltje eitje om aan het einde van de dag al het speelgoed op te bergen.

Oude koffers van vonliving.nl

Bank op maat gemaakt met opberglades via Vt wonen

Beschuit opbergkist via vonliving.nl

Rubberen manden en metalen opbergers via Kidsfactory.nl

Opbergzak via livvlifestyle.nl

Gekleurde opbergmand via mandenmand.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.