Pasen: de leukste en meest betaalbare items voor in huis.

8 april 2017

Het is bijna pasen en dat is al een tijdje overal duidelijk te zien. Niet dat IK dat heel erg vind aangezien het alleen maar weer een excuus is om wat in huis te veranderen, maar het is opvallend hoeveel paasdecoratie er te krijgen is.

Dus daarom help ik je een handje, door de leukste en budget-vriendelijkste paas-items voor je op een rijtje te zetten.

Om heel eerlijk te zijn hoef je wat mij betreft alleen maar even langs de Blokker en de Xenos. Beiden hebben dit jaar namelijk een zeer uitgebreide en super leuke collectie die ook nog eens heel betaalbaar is. Je shopt er alles voor je paasdecoratie maar ook de mooiste items voor je paastafel!

Maak er een frisse lente paastafel van met een botanische insteek!

paascollage

V.l.n.r. Paasslinger Blokker, Eierdopje Oker Xenos, Diverse paasdecoratie Xenos, Paashangers Xenos, Bord palm Blokker, Paashangers Blokker, Botervloot Xenos, Tafelkleed Xenos.

Hoe mooi zijn deze papieren hangers in frisse pasteltinten. Pasen of niet deze moet je gewoon hebben. En hoe leuk zijn het botervlooitje en het eierdopje in de vorm van een paashaasje?

En wanneer je dan toch bij de Blokker bent neem dan gelijk deze musthaves mee. Die kan je voor deze prijsjes echt niet laten staan!

Collage Blokker must haves

v.l.n.r. Loungechair groen 30,- | Metalen plantenhouder 14,95 | Plantenhanger 6,99

Natuurlijk wil je ook nog wat leuks doen met de kids en ook Xenos doet mee met de upcycle trend met dit super leuke Re-Cycle-Me pakket. Maak je eigen paasdecoratie van simpel afval. In deze doos vind je alles wat je nodig hebt om simpel leeg afvalmateriaal om te toveren in 5 verschillende paasprojecten, zoals een eierdopje in de vorm van een kip, een konijn in een mandje of een kuikentje.

recycle me
Over Re-Cycle-Me

Re-Cycle-Me streeft naar een wereld waarin kinderen & hun ouders zich meer bewust worden van de hoeveelheid afval die we produceren. Een wereld waarin kinderen helpen dit afval te reduceren door te recyclen. En uiteraard is het cool om van je eigen afval de mooiste creaties te maken!

Heb je nog steeds geen paastak staan? Hier nog wat leuke originele inspiratietakken in lekker felle kleurtjes.

Paastak kleur

Fijne pasen!

Lees meer interieurtips:

Nieuwste trend in interieur: UPcycling

Interieurstijl: Bohemian voor kids

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.