Pasen. Met deze gave stylingtips wordt het nog leuker!

Vrolijk Pasen! Met de gave stylingtips van interieurstylist Danielle wordt het thuis extra gezellig.

OOST WEST PAAS BEST

Ik heb duidelijk de lentekriebels en wil het liefst in zeven sloten tegelijkertijd springen. De tuin pimpen met nieuwe plantjes, het meubilair voorzien van een nieuw likje verf en ook de woonkamer wacht al een tijdje op een nieuw kleurig jasje. Maar first things first, eerst nog even verder met de lente schoomaak en daarna uitgebreid genieten van het lange Paasweekend. Vrolijk Pasen!

Pasen is een van mijn favorieten momenten in het jaar want er mag weer gestyled worden in huis. En om dat feestelijke Paasontbijt nog extra finishing touch te geven heb ik nog wat mooie DIY stylingtips voor je verzameld. En zoals je zit hoeft dat (gelukkig) niet perse met paasgeel.

collage 2 easter

 

Foto links: Maak een paasstilleven. Leg onder een stolp, een klein mooi bordje, schaaltje of mandje wat eitjes, bloemetjes of takjes en je hebt zo een prachtige blikvanger voor op tafel!

Foto midden: Maak deze leuke konijntjes van servetten samen met je kids. Hoe? Kijk even op mijn Pinterest Happy Easter board voor een beschrijving en natuurlijk nog meer leuke paas stylingtips.

Foto rechts: Wat een plaatje is dit. Voor een romantische paastafel gebruik je lintjes en strikjes. Leuk detail: de waterkers in een eierschaal.

Is jouw huis al helemaal af, qua paassfeer? Wellicht heb je dan toch nog iets aan onderstaande last minute stylingtips waarmee je in een handomdraai een extra leuke paas-look creëert. En met het lange weekend voor de boeg heb je vast nog wel even tijd om lekker creatief met de kids aan de slag te gaan.

collage 1 pasen

 

 

 

Foto links: De ultieme paasklassieker, de paastak! Hier met mooie papieren versiering.

Foto midden: Deze konijntjes zijn zo gemaakt. Je hebt vast wel wat papier liggen en een lint of touw. Een instant opknapper voor je paasstafel. En de kids kunnnen nog even creatief aan de slag. Op mijn pinterest vind je paashaas malletjes om te printen.

Foto rechts: Een ei hoort er natuurlijk bij! Met wat waterverf en stiften van de kids maak je nog snel even wat mooie exemplaren. Of maak een ‘persoonlijk ei’ voor je gezinsleden met hun naam en wat mooie woorden.

Door al deze paasideeetjes raakte ik zelf ook geïnspireerd en heb ik gistermiddag samen met de kids de knutseltas uit kast getrokken. Hieronder onze creaties!

Vrolijk Pasen!

Collage 3 diy

 

 

 

PS: Volgend blog deel ik nog meer handige opbergers en een leuke DIY die jullie nog tegoed hadden.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results