Rebels IKEA

18 februari 2014

Ikea gaat, zoals we gewend zijn, helemaal mee met de laatste trends en lanceerde onlangs haar nieuwe collectie: Brakig (rebels): natuurlijke materialen, zachte pastelkleuren en opvallende grafische designs. Helemaal leuk! De lijn is in samenwerking met ArtRebels ontworpen, een creatief collectief uit Kopenhagen. De producten zijn echt waanzinnig: o.a. een metallic tafel, een daybed waar iedereen wel een dagje op wil luieren en altijd-handig-om-veel-van-te-hebben krukjes.

Het is een tijdelijke collectie, dus wees er op tijd bij!

Liefs, Suus!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.