Verfris je interieur met deze nieuwe updates voor de lente.

Nu we allemaal veel meer thuis zitten dan in ‘normale, geen corona-tijden’ , is dit de ideale tijd om je huis klaar te maken voor het seizoen. Samen met wat lenteschoonmaak, kan je je huis verfrissen met een paar eenvoudige updates. In dit artikel vind je een aantal tips om jouw huis warm en fris te laten voelen, zelfs als het buiten nog koud is.

Geef kleur aan je wereld

De lente is een geweldige tijd om kleur toe te voegen aan je huis – of het nu tijd is om een kamer te schilderen, een meubelstuk toe te voegen, of simpelweg je huis op te frissen met wat kleurtjes in nieuwe woonaccessoires. Of je nu groot gaat vernieuwen of wat kleine accenten toevoegt, kies een kleur die fris aanvoelt maar ook past bij je stijl. Groen is een voor de hand liggende keuze om je huis te verlevendigen, en het kan gemakkelijk worden opgenomen door middel van meubels, kussens en dekens, muur kunst, en zelfs planten.

Minder accessoires?

Hoewel accessoires een geweldige manier zijn om je huis op te knappen, is de lente een tijd waarin minder eigenlijk meer kan zijn, en accessoires zijn geen uitzondering.

Vervang items in je interieur met lichtgekleurde elementen die meer open aanvoelen. Zo vergroot je het gevoel van openheid in je interieur en creëer je een fris en nieuw gevoel.

Glazen accessoires zijn ook een geweldige optie in het voorjaar, omdat ze zorgen voor een verfijnde touch en een open, luchtige uitstraling. Rieten binnen meubelen en accessoires helpen ook om de buitenkant naar binnen te halen, waardoor woonruimtes een lenteachtig gevoel krijgen.

Een andere leuke toevoeging voor je interieur is het kopen van een nieuwe salontafel, een mooi pronkstuk midden in je woonkamer. Je kan kiezen voor een nieuw model, maar natuurlijk ook voor een andere kleur. Zo verfris je jouw interieur met een kleine wijziging.

Of je nu kiest voor kleur, glas, rieten of een mix van deze onderdelen, het is belangrijk om ook niet te ver te gaan.

Koop je nieuwe items in jouw favoriete online winkels

Door corona wordt het nu even wat lastiger om lekker te gaan shoppen, we zitten veel in ons huis en wachten met zijn allen een beetje af tot de situatie verbeterd.

Vooralsnog zijn de woonwinkels gewoon geopend, maar is het raadzaam om langs te gaan? Dat is een lastige vraag. Het lijkt vooralsnog slimmer om voorlopig vanuit huis te winkelen, en dat betekent online shoppen bij leuke woonwebwinkels zoals Meubella.

Lees ook:

Interieur trend: Webbing!

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results