Vintage design shoppen in een Amsterdamse loods. Nu met korting!

13 november 2014

Best lastig, je huis inrichten.

Inmiddels wonen we alweer ruim een maand in ons nieuwe huis en dat is genieten met hoofdletters! Fijn sfeertje (jaren-30), tof buurtje (kids steppen en rennen door de straat, stoeptegels zijn versierd met stoepkrijt) en nog even dan hebben we meer dan genoeg m2 (we gaan nog verbouwen). Maar het inrichten van deze fijne plek is voor mij best een heet hangijzer. Gelukkig zijn mijn vriendinnen Suus en Sab daarin mijn steun en toeverlaat: beide stylist en in het bezit van een mega dosis creativiteit, inzicht en behulpzaamheid.

Vintage design van Strijk Design.

Zo nu en dan kom ik zelf op een goed idee, zoals laatst toen mijn oog op gave schoolstoelen viel. Ik vond ze op Marktplaats en mailde Joachim, eigenaar van Strijk Design. Deze jongen heeft oog voor vintage design meubelen en woonaccessoires en heeft nauwe contacten met mensen die inboedels opkopen en collega handelaren. Resultaat is een mooi assortiment vol met vintage parels! Het aanbod van Strijk Design bestaat voornamelijk uit (school)stoelen, tafels en lampen. Zo nu en dan aangevuld met spiegels, schilderijen en kapstokken.

Geen winkelpand maar loods. Scherpe prijs.

Joachim huurt geen duur pand in een willekeurige binnenstad, maar slaat alles op in een loods in Amsterdam Noord. Elke zaterdag is hij open, maar mocht een andere dag beter uitkomen, dan is Joachim de beroerdste niet en opent hij zijn deuren graag op een moment dat het jou uitkomt. Dankzij deze strategie vraagt Joachim niet de hoofdprijs en is het heel fijn shoppen zonder direct blut te zijn.

Wil je ook een kijkje nemen bij Joachim? Vooral doen! Als je hem laat weten dat je bij hem terecht bent gekomen dankzij deze post op mamaschrijft, dan krijg je 10% korting op je aankoopbedrag!

 

Contact:  

Strijk Design – Vintage Furniture, Asterweg 131, 1031HM Amsterdam-Noord

Mail: info@strijkdesign.nl

Bel: 06-29412606

Deze staan bij ons thuis.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.