Vintage design shoppen in een Amsterdamse loods. Nu met korting!

Best lastig, je huis inrichten.

Inmiddels wonen we alweer ruim een maand in ons nieuwe huis en dat is genieten met hoofdletters! Fijn sfeertje (jaren-30), tof buurtje (kids steppen en rennen door de straat, stoeptegels zijn versierd met stoepkrijt) en nog even dan hebben we meer dan genoeg m2 (we gaan nog verbouwen). Maar het inrichten van deze fijne plek is voor mij best een heet hangijzer. Gelukkig zijn mijn vriendinnen Suus en Sab daarin mijn steun en toeverlaat: beide stylist en in het bezit van een mega dosis creativiteit, inzicht en behulpzaamheid.

Vintage design van Strijk Design.

Zo nu en dan kom ik zelf op een goed idee, zoals laatst toen mijn oog op gave schoolstoelen viel. Ik vond ze op Marktplaats en mailde Joachim, eigenaar van Strijk Design. Deze jongen heeft oog voor vintage design meubelen en woonaccessoires en heeft nauwe contacten met mensen die inboedels opkopen en collega handelaren. Resultaat is een mooi assortiment vol met vintage parels! Het aanbod van Strijk Design bestaat voornamelijk uit (school)stoelen, tafels en lampen. Zo nu en dan aangevuld met spiegels, schilderijen en kapstokken.

Geen winkelpand maar loods. Scherpe prijs.

Joachim huurt geen duur pand in een willekeurige binnenstad, maar slaat alles op in een loods in Amsterdam Noord. Elke zaterdag is hij open, maar mocht een andere dag beter uitkomen, dan is Joachim de beroerdste niet en opent hij zijn deuren graag op een moment dat het jou uitkomt. Dankzij deze strategie vraagt Joachim niet de hoofdprijs en is het heel fijn shoppen zonder direct blut te zijn.

Wil je ook een kijkje nemen bij Joachim? Vooral doen! Als je hem laat weten dat je bij hem terecht bent gekomen dankzij deze post op mamaschrijft, dan krijg je 10% korting op je aankoopbedrag!

 

Contact:  

Strijk Design – Vintage Furniture, Asterweg 131, 1031HM Amsterdam-Noord

Mail: info@strijkdesign.nl

Bel: 06-29412606

Deze staan bij ons thuis.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results