Vintage meets industrial bij Brût Amsterdam

Heb je een voorliefde voor interieurproducten met historie en een eigen verhaal? Of ben je op zoek naar iets origineels voor in de kinderspeelkamer? Dan ben je bij Brût Amsterdam aan het goede adres! Deze uitgebreide (web-) winkel biedt, zoals de naam al doet vermoeden, rauwe of ruige producten aan die o.a hun oorsprong vinden in fabrieken en scholen en zijn gemaakt van duurzame materialen.

Deze ‘vintage industrials’ worden met veel zorg geselecteerd door initiatiefnemer Rick Ruijter en krijgen zo een nieuwe bestemming in het interieur van mensen met affiniteit voor originele objecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een omgebouwd turnpaard wat door de verlaagde poten nu dienst kan doen als bankje aan tafel of als leukste speelkameraad in de kinderkamer.

Maar ook voor de minder lenigen onder ons is er genoeg bijzonders te vinden om je interieur net die ene twist te geven zonder er al te veel moeite voor te hoeven doen. Zo is ook de zeer gewilde Jielde lamp, een heus icoon uit de Franse industrie,  inmiddels in de webshop neergestreken.

Naast de webshop bieden Rick en zijn creatieve partner Linsey Bouwes ook totaalconcepten voor je huis of kantoor aan. Zij kunnen naar wens de volledige projectinrichting op zich nemen waarbij zij voorstellen doen voor kleur, gebruik van ruimte en meubilair. En alsof dat niet genoeg is maakt Rick ook nog eens industriële tafels geheel op maat.

Nieuwsgierig geworden naar deze vriendelijke en absoluut niet brûte eigenaren met hun bijzondere en telkens weer verrassende objecten? Neem een kijkje op hun site, bezoek op zaterdag de showroom (tussen 11.00 tot 17.00 uur) of bel voor een afspraak.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results