Vrolijk pasen!

29 maart 2013
Vrolijk Pasen!

Vrolijk Pasen!

Ben je net als ik nogal aan de late kant met het versieren van je huis? Suzan deelt een paar super leuke ideetjes waarmee je je huis in no time omtovert in een gezellig paas-paradijs!

Haal je paasversiering van zolder en ren naar de bloemist voor een mooie bloesemtak. Geen zin meer in die kitscherige haasjes van vorig jaar? Kies dan voor clean en simpel en maak zelf eitjes van papier en maskingtape.  Zet op tafel een verzameling kleine vaasjes met verse lentebloemen en stop enkele bloembolletjes in een eierdop (hoe leuk!). En vergeet niet om een flinke voorraad eieren te koken en deze als paashaas te versieren. Lekker paasontbijt erbij en vooral een lege agenda en jullie paasdagen kunnen niet meer stuk!

Genieten maar!! X Suzan.

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.