Retro ledikant met de veiligheid van nu!

21 november 2012

Het is dat mijn kindjes een ledikant al lang zijn ontgroeid, maar anders… De Oude Speelkamer presenteert een waanzinnig nieuw ledikant met hedendaags design en retro uitstraling. Een top-combinatie! Dit luxe retro-kinderledikant groeit mee met de baby tot hij peuter is, dus je hebt er lang plezier van. Omdat dit soort ledikanten er gewoon niet was, besloot Ester Verheijden van de Oude Speelkamer er zelf één te ontwerpen. Het resultaat mag er zijn en voldoet uiteraard aan alle huidige veiligheidseisen. Het bedje is voorzien van alle moderne gemakken, zoals een verstelbare bodem en komt zelfs met een ombouwkit voor een peuterbed.

De Oude Speelkamer is een nostalgische webshop met tal van mooie spullen uit vervlogen tijden: zowel vintage als vintage-look producten passeren de revue, van kinderkameraccessoires en speelgoed tot schoolbankjes en poëzieplaatjes. Denk aan speelgoed als de magische speelboom, rieten poppenwagens, caleidoscopen en ouderwetse aankleedpopjes.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.