Ze zijn zo leuk! Cactussen.

15 maart 2015

Van old school naar hot

Jarenlang vond ik het maar helemaal niks, een cactus. Ronduit lelijk eigenlijk, venijnige stekels (wat heb ik me vaak geprikt) en vooral very old school. Maar ineens, een paar maanden terug, zag ze ik ze steeds vaker opduiken: in leuke magazines, in trendy tentjes en ook bij mijn vriendinnetje Suzan. En als er iemand is die verstand heeft van ‘moois voor thuis’, dan is zij het! Het was in de periode dat ik net verhuisd was. In ons oude huis had ik afscheid genomen van alles wat niet mooi genoeg was en dat resulteerde in een wel erg kaal nieuw huis. Ik fietste naar Dennis Flowers, de leukste bloemist van Haarlem, en kocht daar een stuk of zes cactussen in verschillende maten en potten. “Echt een trend, die cactussen”, zei Dennis. Ze zijn niet aan te slepen!”

Beauty’s

Suzan, interieurstylist van beroep en eigenaresse van Suzan Bavinck Interieuradvies, vindt cactussen ware beauty’s, voor elk interieur: “Afhankelijk van de sfeer die je thuis hebt, kies je een bijpassende pot. Je kunt ervoor kiezen om je hele vensterbank vol te zetten met de stekelige planten, maar ze doen het ook heel goed op de schouw of als leuk setje op je dressoir. Eigenlijk kun je ze overal kwijt! Je kunt ook kiezen voor een mega-exemplaar; een ware eyecatcher in je huis. En een bijkomend voordeel: een cactus heeft maar weinig verzorging nodig. Eens per maand een beetje water en een plekje met veel daglicht volstaat. Ideaal dus!”

Interieuradvies nodig? (omgeving Amsterdam, Haarlem): Neem contact op met Suus, ze is zo goed en leuk!

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.