Mamaschrijft, een lifestyle blog van en voor mama’s.

Opvoeden kost veel energie. Ik geloof dat wanneer je goed voor jezelf zorgt, je energielevel goed op peil blijft! Essentieel om een leuke mama te zijn.

Mamaschrijft gaat over moederschap, zonder jezelf uit het oog te verliezen

Mama zijn en ambitie hebben schuurt nog wel eens. Aan de ene kant wil je niet falen als moeder. Er zijn: taartjes bakken, opvoeden, lekker en verantwoord koken, een gezellig huis gevuld met leuk speelgoed terwijl de deur altijd en voor iedereen openstaat. Maar ondertussen wil je er ook zijn als het om werk gaat. Jezelf ontwikkelen, groeien en bovenal genieten van alle tijd die je in je werk steekt. Ik geloof heilig in het goed verzorgen van jezelf, van binnen en van buiten. En als dat lukt, dan lukt de rest ook! Op mamaschrijft, een inspirerend mama lifestyle blog van en voor mama’s, raak je geïnspireerd over hoe je je leven zo leuk mogelijk kunt maken en opvoeden iets is waar je trots op mag zijn.

De belangrijkste peilers

Mamaschrijft weet al vijf jaar lang een trouwe schare fans aan zich te verbinden en het aantal volgers stijgt nog steeds maandelijks. Zeker nu een aantal vaste bloggers zich aan het platform heeft verbonden. De zes belangrijkste peilers zijn: lifestyle, psyche, health, food, travel en interieur.

Jouw bedrijf in de spotlights?

Wil jij jouw bedrijf presenteren aan alle mama’s (to be) van Nederland? Ik bied mamaschrijft graag aan als platform. Denk aan een review, winactie of advertorial. We kunnen een keer bellen om de mogelijkheden te bespreken.

Hooplah

Naast mamaschrijft werk ik ook als freelance marketeer & contentspecialist. Wil je daar meer over weten? Mail dan naar leonie@hooplah.nl.

Wit love

Leonie

M: leonievoormamaschrijft@gmail.com

T: 06 42204869

 

Leonie Lindeboom, eigenaresse mamaschrijft.

Type to Search

See all results