Mamaschrijft, een mama blog voor en door mama’s.

Opvoeden kost veel energie. Ik geloof dat wanneer je goed voor jezelf zorgt, je energielevel goed op peil blijft! Essentieel om een leuke mama te zijn.

Mamaschrijft, een mama blog over moederschap, zonder jezelf uit het oog te verliezen.

Mama zijn en ambitie hebben schuurt nog wel eens. Aan de ene kant wil je niet falen als moeder. Maar ook niet als partner. En ondertussen wil je er zijn als het om werk gaat. En bovenal wil je van alles wat je doet kunnen genieten. Dat is voor veel moeders best een uitdaging. Voor mij ook. Het is daarom vaak fijn om te lezen hoe het eraan toe gaat in andere gezinnen, welke fases gaan zij door en hoe lossen zij hun struggles op. En dat is precies wat Mamaschijft laat zien. Naast handige opvoedtips, gezonde recepten, musthaves en allerlei leuke uitjes vind je vooral ook heel veel eerlijke, grappige, controversiële en oprechte verhalen van mij en andere moeders.

De belangrijkste peilers

Mamaschrijft weet al meer dan vijf jaar lang een trouwe schare fans aan zich te verbinden en het aantal volgers stijgt nog steeds maandelijks. Zeker nu een aantal vaste bloggers zich aan het platform heeft verbonden. De zes belangrijkste peilers op dit mama blog zijn: moederschap, gezondheid, musthaves, recepten, interieur en fashion.

Jouw bedrijf in de spotlights?

Wil jij jouw bedrijf presenteren aan alle mama’s (to be) van Nederland? Ik bied mamaschrijft graag aan als platform. Denk aan een review, winactie of advertorial. We kunnen een keer bellen om de mogelijkheden te bespreken.

Hooplah

Naast mamaschrijft werk ik ook als freelance marketeer & contentspecialist. Wil je daar meer over weten? Mail dan naar leonie@hooplah.nl.

Wit love

Leonie

M: leonievoormamaschrijft@gmail.com

T: 06 42204869

Leonie Lindeboom, eigenaresse mamaschrijft.

Type to Search

See all results