Bevallen: iets om nooit te vergeten.

Bevallen doe je hooguit een paar keer in je leven en hoe fijn zou het zijn wanneer zelfs de kleinste details bewaard blijven?

Elk bevallingsverhaal ontroert.

Ik heb er in mijn carrière als journalist al veel geschreven: bevallingsverhalen. En elk verhaal ontroerde me. Want misschien is een kind op de wereld zetten wel het mooiste dat er is. Toen een net bevallen vriendin mij onlangs vertelde hoe haar zoontje werd geboren, raakte het me weer tot diep van binnen. En dat was ook het moment waarop het idee ontstond om pas bevallen vrouwen te helpen met het schrijven van hun bevallingsverhaal. Om ieder detail voor altijd levend te houden.

Details maken een verhaal compleet. Voorkom dat je ze vergeet.

Vrouwen vinden het meestal heerlijk om uitgebreid te vertellen over de bevalling. Wanneer alles nog vers in het geheugen zit, kom ik graag een keer bij je langs. Jij vertelt, ik schrijf en daarbij verliezen we geen enkel detail uit het oog. Was je thuis of in het ziekenhuis. Lag je in bed of bad? Of ben je misschien op handen en voeten bevallen? Wat was het eerste dat je zei tegen je pasgeboren kindje? En hoe reageerde je partner? Rolden er tranen over zijn wangen of stond hij juist alleen maar foto’s te maken? En droeg jij dat mooie hemdje die je speciaal voor de bevalling had gekocht, of ging alles zo snel dat je bent bevallen in dat lelijke grote shirt van je man? Samen werken we aan een uniek en intiem verhaal dat elke herinnering voor altijd levend houdt.

Waardevolle aanvulling op foto’s en filmmateriaal.

Dit is niet alleen een waardevol cadeau voor jezelf, maar ook voor andere gezinsleden. Een prachtige aanvulling op foto’s en filmmateriaal. Heb je interesse of misschien nog enkele vragen? Mail me dan op heidischrijft@gmail.com.

PS: het verhaal wordt mooi opgemaakt en als pdf-bestand bij je aangeleverd.

 

 

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results