De horoscoop van jouw baby en zijn of haar karakter.

Sinds ik me kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in sterrenbeelden. Ik weet alles over mijn eigen horoscoop, die van mijn familie en zelfs toen ik ging daten ging ik na afloop even opzoeken of dit een potentiële match zou kunnen zijn. Volgens de sterren dus.

En nu ik kinderen heb is het natuurlijk helemaal leuk om te zien of de karakters van mijn kids ook kloppen met wat er in hun sterrenbeeld staat geschreven.

De persoonlijkheid van je baby

Ben jij ook benieuwd naar de persoonlijkheid van jouw baby? Sterrenbeelden zijn de ideale manier om te achterhalen welke persoonlijkheidskenmerken je baby zal bezitten. De exacte datum en tijd van geboorte bepalen immers heel wat karaktereigenschappen. In onderstaand artikel vind je de verschillende eigenschappen en kenmerken van ieder sterrenbeeld. Zo heb je na het lezen meteen een idee van wat je in de toekomst mag verwachten.

Ram

Baby’s geboren tussen 21 maart en 20 april, behoren tot de categorie ‘ram’. De ram staat gekend voor zijn eindeloze energie. Rammen zijn echte leiders die graag zelf de touwtjes in handen hebben. Ze bezitten een grote dosis zelfvertrouwen en zijn heel onafhankelijk. Dit zorgt er voor dat de ram soms als koppig wordt ervaren.

Stier

Baby’s geboren tussen 21 april en 20 mei, behoren tot de categorie ‘stier’. De stier staat bekend om zijn voorkeur voor fysiek contact. Een pittige discussie is niks voor dit sterrenbeeld. Geen woorden maar daden. Gelukkig voor jou als ouder zijn stieren echte knuffelaars, dankzij hun verlangen naar fysiek contact.

Tweeling

Baby’s geboren tussen 21 mei en 21 juni, behoren tot de categorie ‘tweeling’. De tweelingen zijn nieuwsgierig van aard en hebben het vermogen alles in vraag te stellen. De tweeling trekt graag op onderzoek uit, om te ontdekken hoe de vork in de steel zit. Behalve nieuwsgierig wordt de tweeling bovendien als bijzonder vrolijk ervaren.

Kreeft

Baby’s geboren tussen 21 juni en 22 juli, behoren tot de categorie ‘kreeft’. Een kreeft is van nature erg gevoelig. Ze houden er niet van om alleen te zijn en verkiezen een sterke band met hun ouders.

Leeuw

Baby’s geboren tussen 23 juli en 23 augustus, behoren tot de categorie ‘leeuw’. Een leeuw staat van nature graag in de spotlight. Een kind met dit sterrenbeeld heeft dan ook vaak een sterke eigenwaarde.

Maagd

Baby’s geboren tussen 24 augustus en 23 september, behoren tot de categorie ‘maagd’. Een maagd is van nature erg kritisch voor zichzelf, maar ook voor anderen. Een kind met dit sterrenbeeld kan zichzelf vaak prima vermaken en streeft er naar altijd bezig te zijn. Maagden hebben het over het algemeen niet zo begrepen op chaos.

Weegschaal

Baby’s geboren tussen 24 september en 23 oktober, behoren tot de categorie ‘weegschaal’. Een weegschaal heeft een grote behoefte aan harmonie. Ze staan bekend om hun vriendelijk karakter en enorme aantrekkingskracht.

Schorpioen

Baby’s geboren tussen 24 oktober en 22 november, behoren tot de categorie ‘schorpioen’. Een schorpioen kenmerkt zich door zijn wil tot leren en ontdekken. Ze zijn extreem volhardend. Dit maakt dat de schorpioen prima alleen bezig kan zijn, maar eveneens goed met anderen kan samenwerken.

Boogschutter

Baby’s geboren tussen 23 november en 21 december, behoren tot de categorie ‘boogschutter’. De boogschutter heeft zin in avontuur. Hij trekt er graag op uit om uren plezier te hebben tijdens het buitenspelen. Op onderzoek gaan is dan ook zijn favoriete tijdverdrijf.

Steenbok

Baby’s geboren tussen 22 december en 19 januari, behoren tot de categorie ‘steenbok’. Een steenbok is erg rustig van aard. Het zijn kinderen die snel volwassen worden en het leven heel serieus nemen.

Waterman

Baby’s geboren tussen 20 januari en 19 februari, behoren tot de categorie ‘waterman’. De waterman verkiest vrijheid en zelfstandigheid. In tegenstelling tot de stier hebben ze geen behoefte aan fysiek contact. De waterman verkiest eerder een goed gesprek.

Vis

Baby’s geboren tussen 20 februari en 20 maart, behoren tot de categorie ‘vis’. Vissen zijn erg gevoelig. Ze hebben een wispelturige stemming die plots kan omslaan. De vis voelt zich dan ook snel persoonlijk aangevallen.

Kloppen deze eigenschappen ook bij jou kinderen? Laat het ons weten!

Bron: https://www.mediumchat.nl/horoscoop/geboorte-horoscoop

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results