Een heerlijk huis voor de poes

28 augustus 2012

‘Mam, weet je wat mijn lievelingsdier is? Een poes!’ Mijn dochter Robijn is een van de grootste dierenliefhebbers die ik ken. Ik gun haar dus zeker ook wel een poes, maar ben er nog even niet over uit. Alhoewel, deze enige kattenpandjes duwen me weer iets meer richting ‘Ja, we doen het!’

Veel leuker dan het standaard poezenmandje Evert Kok, vormgever en een van de eigenaren van KEK Amsterdam, ontwierp deze geweldige kattenpandjes. Poezen Seth en Isis brachten hem op dit idee, want een lege doos in huis bezorgde de katten altijd een enorm speelplezier. Maar aangezien een standaard doos niet echt leuk oogt, ontstond het idee om doorsnee dozen te pimpen en te voorzien van een mooi geveltje.

Een Little Loft of een Mighty Mansion? En zie hier: stevige kartonnen dozen werden omgebouwd tot knusse huisjes voor poezen en katten. Het formaat is 35 x 28 x 48 cm (ongeveer 0,10 m2) en er zijn zes verschillende uitvoeringen: de old factory, cute cottage, vintage villa, little loft, mighty mansion en lazy lodge. Dankzij de leuke accessoires, zoals ramen, luikjes, trapjes of een schoorsteen, is het echt goed toeven. Inmiddels wonen er al heel wat poezen ‘op stand’. Je kunt op de ‘Fur of Fame’ een kijkje nemen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.