Een heerlijk huis voor de poes

Poezenliefhebbers opgelet: deze kattenmand is de aller leukste!

‘Mam, weet je wat mijn lievelingsdier is? Een poes!’ Mijn dochter Robijn is een van de grootste dierenliefhebbers die ik ken. Ik gun haar dus zeker ook wel een poes, maar ben er nog even niet over uit. Alhoewel, deze enige kattenpandjes duwen me weer iets meer richting ‘Ja, we doen het!’

Veel leuker dan het standaard poezenmandje Evert Kok, vormgever en een van de eigenaren van KEK Amsterdam, ontwierp deze geweldige kattenpandjes. Poezen Seth en Isis brachten hem op dit idee, want een lege doos in huis bezorgde de katten altijd een enorm speelplezier. Maar aangezien een standaard doos niet echt leuk oogt, ontstond het idee om doorsnee dozen te pimpen en te voorzien van een mooi geveltje.

Een Little Loft of een Mighty Mansion? En zie hier: stevige kartonnen dozen werden omgebouwd tot knusse huisjes voor poezen en katten. Het formaat is 35 x 28 x 48 cm (ongeveer 0,10 m2) en er zijn zes verschillende uitvoeringen: de old factory, cute cottage, vintage villa, little loft, mighty mansion en lazy lodge. Dankzij de leuke accessoires, zoals ramen, luikjes, trapjes of een schoorsteen, is het echt goed toeven. Inmiddels wonen er al heel wat poezen ‘op stand’. Je kunt op de ‘Fur of Fame’ een kijkje nemen.
Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results