Heb jij een bijzonder verhaal?

Heb jij ooit iets bijzonders meegemaakt en wil je dat graag delen met andere moeders? Lees dan verder.

Ben jij moeder en heb je een bijzonder verhaal dat je graag van je af wilt schrijven en wilt delen met andere moeders op Mamaschrijft? Stuur je verhaal dan in naar leonievoormamaschrijft@gmail.com.

Wat voor verhaal?

Dit kan van alles zijn. Als moeder maak je zoveel mooie, grappige, maar ook emotionele momenten mee met je kinderen. Momenten die je nooit meer vergeet, of wil vergeten. En momenten die andere moeders misschien wel een steuntje in de rug geven of verder helpen. Bijvoorbeeld je bevallingsverhaal, of de eerste schooldag. Is je kind een keer opgenomen geweest in het ziekenhuis of heeft het ooit iets heel moois gedaan voor een ander? Elk verhaal is mogelijk, als jij het maar bijzonder vindt. Het eerste verhaal dat ik ingezonden kreeg in deze reeks is het verhaal van Kimberley, die haar kindje verloor met 34 weken zwangerschap maar nu gelukkig een prachtige zoon heeft.

Wil jij je verhaal graag delen via mamaschrijft? Zonder een schrijf-verplichting als vaste blogger? Stuur hem dan in naar bovenstaand mailadres en ik zorg dat je verhaal op mijn site terecht komt.

P.s.: Je hoeft jezelf niet de allerbeste schrijver te vinden om een verhaal in te sturen. Ik zal het waar nodig een beetje bijschaven.

Ga terug naar HOME.

Bloggen?

Wil je liever wel als vaste blogger jouw verhalen rondom opvoeding, moederschap of kinderen delen? Stuur me dan ook een mailtje en stel jezelf voor.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

1 comment

  1. Pingback: Over jarig zijn en oma missen. - mamaschrijft

Type to Search

See all results