Heb jij een bijzonder verhaal?

26 juni 2017

Ben jij moeder en heb je een bijzonder verhaal dat je graag van je af wilt schrijven en wilt delen met andere moeders op Mamaschrijft? Stuur je verhaal dan in naar leonievoormamaschrijft@gmail.com.

Wat voor verhaal?

Dit kan van alles zijn. Als moeder maak je zoveel mooie, grappige, maar ook emotionele momenten mee met je kinderen. Momenten die je nooit meer vergeet, of wil vergeten. En momenten die andere moeders misschien wel een steuntje in de rug geven of verder helpen. Bijvoorbeeld je bevallingsverhaal, of de eerste schooldag. Is je kind een keer opgenomen geweest in het ziekenhuis of heeft het ooit iets heel moois gedaan voor een ander? Elk verhaal is mogelijk, als jij het maar bijzonder vindt. Het eerste verhaal dat ik ingezonden kreeg in deze reeks is het verhaal van Kimberley, die haar kindje verloor met 34 weken zwangerschap maar nu gelukkig een prachtige zoon heeft.

Wil jij je verhaal graag delen via mamaschrijft? Zonder een schrijf-verplichting als vaste blogger? Stuur hem dan in naar bovenstaand mailadres en ik zorg dat je verhaal op mijn site terecht komt.

P.s.: Je hoeft jezelf niet de allerbeste schrijver te vinden om een verhaal in te sturen. Ik zal het waar nodig een beetje bijschaven.

Ga terug naar HOME.

Bloggen?

Wil je liever wel als vaste blogger jouw verhalen rondom opvoeding, moederschap of kinderen delen? Stuur me dan ook een mailtje en stel jezelf voor.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Over jarig zijn en oma missen. - mamaschrijft - […] Heb jij een bijzonder verhaal? […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.