[NIEUWS] Het roer om. Een nieuwe mamaschrijft

Vijf jaar geleden begon Heidi from scratch met het platform mamaschrijft. Maar het roer gaat om en Heidi geeft het stokje door aan Leonie.

Van vaag idee tot fijne hotspot

Vijf jaar geleden, mijn kinderen waren destijds drie en twee jaar, startte ik met mijn blog mamaschrijft. Ik bevond me in een fase waarin veel gebeurde: van driehoog vlakbij het Vondelpark naar een keurig nieuwbouwhuis in Groningen. Van eindeloos wijntjes drinken op een terras (met kater werken ging me destijds prima af) naar gebroken nachten dankzij doorkomende tandjes, zoekgeraakte spenen en poepluiers. En toch: het was een geweldige tijd. Omdat ik schrijven heerlijk vind, gaf iemand mij de tip om te starten met een blog. Why not, dacht ik. Niet wetende dat die stap me vijf jaar lang zoveel leuks zou brengen. Vanaf dag een lazen moeders (in wording) met me mee en gaandeweg kreeg ik steeds beter een beeld van wat ik wilde. Mamaschrijft werd een inspirerende hotspot waar andere moeders hun ervaringen delen. De gemene deler van al die gastbloggers? Toch wel dat goed voor jezelf zorgen zo verschrikkelijk belangrijk is.

Het roer om

Mamaschrijft is inmiddels uitgegroeid tot een platform waar verschillende moeders hun verhalen delen en heel veel moeders lezen hoe je je leven leuk houdt, ook al is het soms serieus bikkelen. En daarom geloven wij dat je niet altijd je kinderen op de eerste plaats moet zetten, maar zo nu en dan jezelf. Dan houd je alles zoveel leuker en langer vol. Nou, en over jezelf prioriteit geven gesproken: dat deed ik een paar maanden geleden, toen ik een dikke knoop doorhakte: ik schreef me in voor een coachopleiding in Amsterdam. Al veel langer droomde ik hiervan, maar steeds wonnen de tegens van de voors. Tot er op een gegeven moment zoveel puzzelstukjes op de juiste plaats vielen, dat er van twijfel geen sprake meer was. En ‘ineens’ was daar die officiële inschrijving. Hoera!

Leonie, de ‘nieuwe’ mamaschrijft

Omdat ik echt geloof in focus, heb ik besloten om te stoppen met mamaschrijft. Ik heb altijd gedacht dat dat een keuze zou zijn die ik nooit zou kunnen maken, maar het tegendeel bleek waar. Leonie, al langer als blogger actief betrokken bij mamaschrijft, had daar alles mee te maken. Toen ik haar leerde kennen had ik meteen het gevoel dat zij weleens de ‘nieuwe’ mamaschrijft zou kunnen zijn. Toen ik haar een paar weken geleden vroeg of ze daarvoor openstond, reageerde ze meteen enthousiast. Hoe mooi kan het soms allemaal gaan. De afgelopen weken hebben we intensief samengewerkt om aan het idee te wennen. We zijn allebei klaar voor een nieuw avontuur en daarom dus deze post. Vanaf vandaag neemt Leonie officieel het stokje over en ik ben overtuigd van alle mooie plannen die ze heeft. Leo, you go girl!

Duizendmaal DANK!

Duizendmaal DANK!

 

En lieve lezers, jullie duizendmaal dank voor het volgen, reageren en lezen. Heel cliché, maar zonder jullie was mamaschrijft nooit geworden wat het nu is.

Liefs! Heidi

PS: leuk wanneer je me blijft of gaat volgen op Instagram.

 

 

Lees ook wat Leonie te zeggen heeft!

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

1 comment

  1. Pingback: Mag ik me even voorstellen? De nieuwe mamaschrijft - mamaschrijft

Type to Search

See all results