Leukste kerstcommercial van dit jaar?

10 december 2016

Nu ik kinderen heb kan ik geen genoeg krijgen van alles wat met kerst te maken heeft. De sfeer, de gezelligheid, het eten, de kerstboom, de lampjes overal en alle (slechte) kerstfilms die elk jaar weer de tv-programmering vullen. Vreselijk burgerlijk, maar het zij zo.

En dan… zijn er ook nog de geweldige reclames waar je hartje van smelt en die een glimlach op je gezicht toveren. Deze kwam ik tegen en wilde ik jullie niet onthouden. Heerlijk om samen met je kids te kijken….vooral als ze gek op dieren zijn.

Heb jij ook een favoriet?

https://www.youtube.com/watch?v=sr6lr_VRsEo

Lees ook:

Interieur trends kerst 2016

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.