[NIEUWS] Mag ik me even voorstellen? De nieuwe mamaschrijft

Vandaag is de dag. Althans, zo voelt het voor mij. Vanaf vandaag sta ik aan het mamaschrijft-roer: ik heb het stokje van Heidi overgenomen.

Vandaag is de dag. Althans, zo voelt het voor mij. Vanaf vandaag sta ik aan het mamaschrijft-roer: ik heb het stokje van Heidi overgenomen. Gaaf en spannend tegelijk!

Toen Heidi me een tijdje geleden vertelde dat ze ermee wilde stoppen, kon ik het eerst niet geloven. Ik las altijd met zoveel plezier alle blogs. En toen vervolgens de opmerking kwam dat ze het wel goed bij MIJ vond passen, maakte mijn hart even een sprongetje. Van blijdschap, maar eerlijk gezegd ook door een vleugje onzekerheid…  Ik heb zelf wel eens overwogen om een blog te starten, maar nooit de stap gezet. Heb ik echt zoveel te vertellen? Tijdenlang dacht ik van niet, maar sinds ik blog voor mamaschrijft blijkt dat veel mensen het leuk vinden om te lezen over mijn leven. En tja, onzekerheid is een mega slechte raadgever waar ik van mezelf niet meer naar mag luisteren. 

En zo kwam het dat ik Ja zei.

Dus hier sta ik dan, vol trots als nieuwe eigenaresse van Mamaschrijft. Ik heb er zin in, en met zoveel fantastische bloggende vrouwen aan mijn zijde gaan we door met waar Heidi mee is begonnen: een geweldig platform van en voor moeders. Met fijne musthaves en eerlijke, informatieve en inspirerende verhalen rondom opvoeding, gezondheid en lifestyle. 

Dit ben ik

Grote kans dat je afgelopen jaar al heel wat blogs van mij voorbij hebt zien komen, maar misschien ook niet. Daarom een introductie van mijzelf.

Inmiddels heb ik de 34 jaar aangeraakt. Ik ben getrouwd, zelfstandig onderneemster, woon in Amsterdam, en ben mama van 2 kids: Raf (3) en Izzie (1). Mijn leven in het altijd bruisende Amsterdam is vaak heel druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons viertjes genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en zijn we regelmatig te vinden in de leukste koffietentjes, speelplekken, theaters, restaurantjes en parken. Net als Heidi ben ik ervan overtuigd dat je lief voor jezelf en elkaar moet zijn om de leukste moeder te kunnen zijn. Daarom probeer ik ook af en toe met manlief op pad te gaan. Heerlijk eten, filmpje pakken, Amsterdamse terrasjes, naar een cabaretvoorstelling en zo af en toe samen een reisje maken. Tijdens dit soort uitjes komen we weer even tot rust en laden we ons weer op. Het zijn ook de momenten waar we eindelijk eens rustig met elkaar kunnen praten, en dat is niet altijd een vanzelfsprekendheid met kinderen. 😉

Wat je nog kan verwachten?

Ik ga lekker door met waar Heidi aan begonnen is. En er komt een categorie REIZEN bij, met leuke tips voor reisjes met en zonder kinderen. Ik hoop dat je mamaschrijft blijft lezen, en als je zelf leuke ideeën hebt, wil samenwerken of graag wilt bloggen, stuur me dan een mailtje: leonievoormamaschrijft@gmail.com. Liefs, Leonie. En Heidi, veel succes!

img_3898

Ik en mijn 2 liefdes.

Heidi en Leonie

Heidi en Leonie

Volg mamaschrijft op Instagram.
Volg mij peroonlijk op Instagram.

Lees hier Heidi haar afscheidsblog.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

1 comment

  1. Pingback: Het roer om. Een nieuwe mamaschrijft - mamaschrijft

Type to Search

See all results