Mamaschrijft zoekt bloggers: mama’s én papa’s.

Altijd al gedroomd om zelf te bloggen? Mamaschrijft zoekt nieuwe bloggers. Papa's en mama's welkom!

Bloggers gezocht!

Kost het jou relatief weinig moeite om je gedachten op een leuke manier te verwoorden? Ben je mama (of papa!) en heb je een duidelijke mening over opvoeding, lifestyle, travel en lekker (gezond!) eten? Kan je op grappige wijze beschrijven wat je allemaal meemaakt met je kinderen? Heb je een bepaald ‘expertise’, zoals opvoedcoach, (kinder)psychologie/-therapeut of iets anders wat gericht is op kinderen en waar je genoeg over te schrijven hebt? Of ben jij de eerste papa die het aandurft om te gaan bloggen op mamaschrijft? Dan denk ik dat wij op een hele leuke wijze met elkaar kunnen samenwerken.

Mamaschrijft wordt steeds meer een platform geschreven voor en door mama’s en dat maakt elk blog uniek en leuk om te lezen. Daarom zoek ik nog een aantal bloggers die minimaal 1 artikel per week willen schrijven voor mamaschrijft. Dé hotspot voor elke mama. Geen getut en getrut, maar recht voor z’n raap, inspirerend en informatief. Met elke maand duizenden mama’s die jouw blogs gaan lezen.

Wil jij bloggen?

Mail me op leonievoomamaschrijft@gmail.com. En, good to know: ik kan je niet betalen voor het schrijven van artikelen, maar ik heb er geen moeite mee wanneer je je eigen werk, webshop of bedrijf op subtiele wijze onder de aandacht brengt.

Ik hoor graag. Dank alvast en groetjes! Leonie, a.k.a mamaschrijft 🙂

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

1 comment

  1. Pingback: Witte platen in de ochtend. - mamaschrijft

Type to Search

See all results