Meer balans in je drukke gezinsleven.

Ik ben inmiddels zes jaar moeder, maar wat heb ik nog veel te leren! Vooral een goede balans vinden in het er zijn voor je kinderen; ze begeleiden, liefde geven, uitdagen, lachen en leren, én het leven van je eigen leven. Ik blijf het een grote uitdaging vinden.

Slimme dingen voor gezinnen
Wendy en Rianne, de initiatiefnemers van Gezinnig weten zelf als geen ander, want ook mama, dat het altijd flink schipperen is. De boel thuis plannen, je opvoedbest doen, aandacht voor wie je lief is én jezelf niet vergeten. Ons bordje ligt vol met verplichtingen. Wendy en Rianne vinden dat het de kunst is om je energie te verdelen op een manier die energie geeft en zo kwamen ze op het geniale idee van Gezinnig. Ze ontwikkelen praktische hulpmiddelen om de spitsuurtijd op een speelse maar bovenal efficiënte manier leuker te maken.

Het aanbod van Gezinnig
Alles valt of staat met een goede organisatie. Dat geldt voor je werk maar ook voor je gezinsleven. In de webshop vind je een gevarieerd aanbod om de boel thuis prettiger te organiseren. Magnetische weekplanners, maandplanners met feestelijke knipvellen, handige memobloks, vrolijke kletsboeken en nog veel meer. Praktische tools en inspiratie voor alle facetten van het gezinsleven: voor moeders maar ook voor vaders, uiteraard ook voor de kinderen, voor thuis en op reis. Mocht je nog nooit een kijkje in de shop genomen hebben, doe het eens en je zult versteld staan.

Speciaal voor mamaschrijft selecteerde ik mijn 3 favoriete producten. Erg leuk om kado te geven aan een drukbezette vriendin of aan jezelf natuurlijk!

1 Traktatieklets: Altijd een momentje van stress, het moment waarop je kind gaat trakteren? Hoeft niet met de Traktatieklets; 0% stress en 100% plezier. Door een label aan een lekkernij te hangen ontstaat een leuk extra speelmoment. Lees hier hoe het werkt.

2 Slaapklets: Heerlijk moment he, om aan het einde van de dag samen met je kind, in bed, nog even de dag door te nemen. Slaapklets is een dagboek voor jong en oud die dit moment een extra dimensie geeft.

3 Weekplanner voor kids: Een kleurrijk planbord inclusief 80 magneetjes. Dit bord maakt voor kinderen inzichtelijk hoe de week eruit gaat zien. Hang deze op in je huis en ondervind de invloed: meer rust in de kleine koppies en meer plezier en een grotere mate van zelfstandigheid.

En helemaal leuk voor nu: de aftelkaart voor Sinterklaas!

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

1 comment

  1. Pingback: ‘Master your life’ met deze prachtige planners. - mamaschrijft

Type to Search

See all results