Drie leuke cadeaus om papa voor Vaderdag eens in het zonnetje te zetten!

Moederdag is voorbij en ik heb er weer heerlijk van genoten. Het hoeft voor mij allemaal niet zo uitbundig te zijn, hoor, maar die kleine dingetjes doen me toch altijd wel goed. Fijne attenties van je kids en je partner, lekker ontbijtje erbij, je weet wel: gewoon een excuus voor wat extra gezelligheid en knuffels. En of je nu wel of niet aan Moederdag doet, lieve aandacht en waardering van je gezin is altijd hartverwarmend. Uiteraard doen de kinderen hier naar hartenlust aan mee, maar we weten het allemaal: papa is meestal het meesterbrein achter de lieve gebaren. Ik heb ontzettend geluk met mijn lieve man en de dankbaarheid die ik zo sterk voor hem voel, motiveert me om op 16 juni iets extra’s voor hem te doen met Vaderdag. Want zeg nu zelf: ook de moderne papa’s verdienen speciale aandacht en lieve attenties. Hier mijn drie ideeën om hem eens extra te verrassen.

Bij de tijd

Dus wat vinden moderne papa’s leuk en is ook nog eens erg praktisch? Een mooi en trendy horloge, natuurlijk! Misschien niet het origineelste cadeau, maar het geeft wel aan dat je iets bijzonders hebt uitgezocht waar hij jaren mee vooruit kan. Voor mijn kanjer zou ik dan gaan voor een modern, Zwitsers horloge dat klassiek, maar toch stijlvol is. Ik vind een merk als Tissot erg mooi, en op deze website vind je daar goede deals voor.

Met een knipoog

Cadeaus met een knipoog doen het bij mannen vaak wel goed, vooral als je partner humor heeft. Ik houd er persoonlijk erg van om iets te geven met een originele opdruk, wat dan precies bij mijn vent past. Ik schiet bijvoorbeeld meteen al in de lach als ik dit keukenschort zie met de opdruk “License To Grill”. Ook ben ik fan van die humoristische dingen als een multifunctionele wallet ninja en vind ik het een super grappig idee om op Vaderdag snorrekoek voor papa te bakken waar mijn kinderen zeker ook plezier in zouden hebben.

Een belevenis

En last but not least: geef hem een unieke ervaring of een leuk uitje cadeau. Dit is over het algemeen mijn favoriet, want naast een bijzonder cadeau, geef je hem hiermee ook nog eens een mooie herinnering om later op terug te kunnen kijken. Ik twijfel hierbij alleen of ik dan moet kiezen voor iets wat we met het hele gezin kunnen doen, zoals karten of naar een groot pretpark gaan aan de ene kant, of aan de andere kant iets dat ik hem geef wat hij zelf juist niet zo snel zou doen, maar wel gaaf vindt. Een volledig nieuwe ervaring dus! Dan denk ik bijvoorbeeld aan bungeejumpen, kitesailen of abseilen, zoals van de Euromast in Rotterdam. Het wordt dus sowieso nog even nadenken wat hij het leukst zou vinden.

Wat geef jij je man graag cadeau? Al leuke tips voor Vaderdag?

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results