Review & winactie: de Sjoprz baby- en dreumesbox.

Sverre is als ik dit schrijf precies 6 maanden. En dat betekent dat hij van dieet gaat veranderen. Al reden genoeg voor stress bij mij. Ik ben geen keukenprinses. Ik ben – zoals ik dat laatst heb geleerd – een gemakskok. Ik eet omdat het moet (als ik zelf moet koken dan ;). Ik loop ook altijd achter de feiten aan. Voor ik het weet moet ik weer naar het consultatiebureau en kom ik erachter dat Sverre nog echt niet de gewenste hoeveelheid pinda en ei heeft gehad om allergieën zoveel mogelijk te voorkomen…. “Dat doe ik morgen wel, als ik tijd heb…” Ai ai… Ook weet ik niet wanneer hij nou precies wat moet eten en wat nu wel en niet mag.

Daarbij komt dat ik geen boeken lees over voeding. Kortom; Ik ben een chaotische gemakskok.. Perfecte combinatie voor een moeder. *Even voor iedereen; dit is uiteraard wat overdreven. Sverre krijgt keurig zijn voedingen en is heel blij, maar in vergelijking met andere moeders ben ik niet zo goed in biologisch verantwoorde ingewikkelde hapjes  en excelschema’s over groei etc… dus spaar me in de comments. ;)*

Jullie kunnen je voorstellen dat ik dus helemaal blij was toen ik gevraagd werd de Sjoprz voordeelbox te reviewen met producten voor baby’s vanaf 6 maand.  In deze box zitten onder andere papjes, kwarkolino’s etc. Met deze box ben ik helemaal klaar voor de nieuwe dieetfase. Nou ja, in ieder geval voor een deel dan.

Unboxing de Sjoprz Babybox

De Sjoprz babybox 6 maanden + arriveerde en ik voelde me toch bijna een influencer. Mijn eerste unboxing ervaring was dan daar. Wat zit er veel in!

 • 1x pak Zwitsal Luiers maat 3
 • 1x pak Zwitsal Billendoekjes
 • 3x Pyjamapapjes in de smaken 5 Granen, Vanille, Biscuit
 • 1x Avondpapje Pompoen
 • 2x Yogolino Aardbei knijpzakjes (THT 05-2019)
 • 1x Kwarkolino (THT 06-2019)
 • 1x Difrax Lepels
 • 1x Slabbetje

Waar zijn je boodschappen het goedkoopst?

Ik kende Sjoprz nog niet, maar vond het gelijk al leuk. Na alle producten in de keukenkastjes en de commode te hebben gezet, dus gelijk maar even de website bekijken. Want wat is Sjoprz eigenlijk? En wauw! Dit is wat je wilt. Dat ik het niet kende. Sjoprz is een website / app die bekijkt waar je alle items op je boodschappenlijstje het goedkoopst in kan slaan! En dan kun je ze in veel delen in Nederland ook nog laten bezorgen. Wat top is dit. Zeker handig voor gezinnen; je slaat toch redelijk wat in per week. Een beetje voordeel is dus niet mis. Daar kun je dan weer een leuk shirtje voor je kind voor kopen, niet?

Hoe het werkt?

Je selecteert de supermarkten waar je vaak komt, maakt een boodschappenlijstje aan en ziet precies waar dit lijstje het goedkoopst is. Ook alle week aanbiedingen zitten erin!

Nu was ik nooit zo van het aanbiedingen-shoppen, maar tijdens mijn verlof vond ik het wel een leuke bezigheid (wat moet je anders doen al die weken… ik kan niet zo goed stil zitten). Dus elke maandag liep ik met Sverre 3 supermarkten af. Sommigen dachten dat ik niet helemaal goed was geworden, maar ik vond het wel een leuke bezigheid. Maarrr…. In plaats van die folders uitpluizen, had ik dit dus gewoon op Sjoprz kunnen doen. Goed dat ik het nu weet.

Drie voordeelboxen

Naast het vergelijken van prijzen in supermarkten en de bezorgservice biedt Sjoprz ook 3 voordeelboxen:

 • Babybox > 6 maanden
 • Dreumesbox > 12 maanden
 • Borrelbox

Boxen met leuke A-merk producten voor een spotprijsje. De babybox kost 14,95 euro en de inhoud heeft een waarde van 37,67. Dat scheelt nogal!

Uitproberen: van luiers naar pyamapapjes

Wij ontvingen dus de babybox. Allereerst probeerden we de luiers. Het pak Zwitsal luiers konden we gelijk gebruiken. Maatje 3 zat erin. Ideaal. Ik had in een ‘aanbieding’ bui een overdosis maatje 2 Pampers gekocht en daar groeit ie nu toch echt wel uit. Zeker ’s nachts houdt een 2’tje het niet meer. Net als al het andere van Zwitsal, ruiken de luiers heerlijk (voor gebruik dan uiteraard). De luiers zitten mooi en zijn fijn in gebruik. Wel het overwegen waard om over te stappen.

Ook de billendoekjes ruiken heerlijk. Ik ben zelf qua billendoekjes niet merkvast. Ik vind het verschil tussen de verschillende merken niet groot genoeg. Dus ik koop ze waar ik ben als ze op zijn.

Papjes en slabbers

De verschillende producten van Nestlé zijn we nu nog aan het uitproberen. Sverre lust eigenlijk bijna alles en wil altijd meer…. Dus de ideale kandidaat voor deze producten. De pyjamapapjes gaan er goed in en ik moet zeggen, ze ruiken ook best lekker. De slabber komt ook zeker goed van pas ;). De yogolino en kwarkolino hebben we nog niet geprobeerd. Ik vraag me namelijk af of Sverre deze al mag hebben (qua suikers etc) en of hij zo’n knijpzakje al begrijpt. Maar morgen naar het consultatiebureau, dus dan zal ik het wel horen 😉

Ook zitten er lepetjes in van Difrax. Deze zijn echt heel fijn. Het zijn verschillende maten lepels maar hebben allemaal een lange steel. Handig als je potjes geeft en natuurlijk ook ideaal voor je kindje zelf om vast te houden. En ook dan komt die slabber weer goed van pas!

Zou ik deze box zelf kopen?

Ja, ik denk het wel. Veel leuke producten voor een superprijs. Ideaal als je eens wat nieuws wilt uit proberen of deze producten sowieso al koopt. De box had niet de inhoud om Sverre van zijn volledige nieuwe dieet te voorzien, maar dat is ook niet het idee van de box. Dat was een beetje wishfull thinking… Toch maar eens een boek openslaan 😉

Winnen?

Ik mag een baby- of dreumesbox verloten. Wil jij er eentje winnen of eentje weggeven aan iemand? Geef het aan de in comments!

Review & winactie: de Sjoprz baby- en dreumesbox.
Sverre krijgt hapjes met de Difrax lepel.
Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

6 comments

 1. Marian B

  Wij zijn de baby- en dreumestijd (helaas) al weer voorbij. Maar toch doe ik graag mee voor de babybox. Mijn zusje zou dit goed kunnen gebruiken, en het is natuurlijk een leuke verrassing.

 2. Anna wienen

  Ik doe mee voor een vriendin met een baby van 4 weken

 3. Joanne

  Maak graag een kansje voor mijn dochter van bijna 5 maand. leuk om zo verschillende hapjes uit te kunnen proberen!😊

 4. Joanne Geugies

  Leuk, maak graag een kansje voor mijn bijna 5 maand oude dochter! Leuk om zo verschillende dingen uit te kunnen proberen 😊

 5. Jorn

  Wat een leuk pakket. Leuk voor onze dochter Sabeau. Kunnen we lekker alles uitproberen!

Type to Search

See all results