Sorry Nederland, ik wilde slechter weer!

Balen, het is ineens slechter weer na al die zonnige dagen! Daar is niet iedereen rouwig om...

Sorry Nederland. Echt, het spijt me. Ik had nooit verwacht dat ik ‘zo iemand’ zou worden. Die dit soort dingen zou doen. Alleen zure mensen doen dit soort dingen. Mensen die altijd wat te klagen moeten hebben, want klagen doen we graag in Nederland. Maar zo iemand ben ik momenteel dus schijnbaar wel. Zo iemand die net in de keuken in haar eentje keihard ‘YESSSSS’ riep. Toen het prachtige zonovergoten zomerse weer van de afgelopen dagen omsloeg in een regenbui met donkere wolken en wind.

Ik geef het bij deze toe: ik heb geklaagd en gezeurd om slechter weer.

Ik heb erop gehoopt, slecht weer karma het universum ingestuurd en als ik nog soepel zou kunnen bewegen was ik gek genoeg geweest om daadwerkelijk een regendans te doen.

In my defense: ik ben nu 37,5 week zwanger, enkels nog redelijk in tact maar bij de temperaturen van afgelopen week zweet ik me een ongeluk. Na een kort fietstochtje naar centrum Utrecht vandaag was ik doorweekt en oververhit. Er zat nog maar 1 ding op toen ik weer thuis was: alle kleren uit, lauwe douche, alleen ondergoed aan (sorry voor deze aanblik buren!) en naar beneden om met de gordijnen dicht met mijn voeten in een koud badje te gaan zitten. Uiteraard wel een ijsje erbij, want tja ik moet van zowel buiten als binnenuit afkoelen he.

Opgeblazen

Onze vorige zoon is 2 jaar geleden begin mei geboren. Dus eerlijk gezegd dacht ik dat last hebben van de hitte een beetje werd opgeblazen (haha, leuk woordgrapje) door die andere zwangere dames. Tuurlijk, als je een dikke buik hebt en je enkels zwellen op zal het geen pretje zijn. Maar zo erg zal het wel niet wezen, toch?

Nou, ik ben er van terug gekomen. Mijn voeten zijn al weken constant heet en zweterig, jakkes! Als ik beweeg klotsen mijn oksels. Zodra ik in de zon kom met deze temperaturen krijg ik een droge mond, raak ik qua temperatuur aan de kook en als het te lang duurt word ik nog misselijk ook.

Sorry Nederland

Dus sorry Nederland, maar namens de andere hoogzwangere dames: ik verdien afkoeling! Regen, onweer, wind! Dus haat me maar, ik kijk lekker nog even met een tevreden glimlach uit ons keukenraam naar de natte tuin waar geen straaltje zon meer te bekennen is.

Keizersnede versus natuurlijke bevalling.

Excuses van een nachtmoeder.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results