Hoogtepunt van een kinderverjaardag: de taart!

Fantastisch om met vrienden en familie rond de tafel te staan om je jarige kind toe te zingen. Een knaller van een taart mag dan niet ontbreken natuurlijk!

Een verjaardag, een nieuwe baan, voor de gezelligheid of om te vieren dat je een nieuw huis hebt gekocht. Of gewoon omdat het lekker is! Er is bijna altijd wel een reden te bedenken om een een lekker stuk taart te eten. Weinig mama’s  die niet warm lopen voor een vers, warm stuk appeltaart met volle, romige slagroom. Toch?

Sinds ik kinderen heb vieren we hun verjaardagen altijd met een echte, grote, super feestelijke taart. Steeds weer het absolute hoogtepunt van de dag. De jarige job staand op een stoel, familie & vrienden eromheen, zingen, kaarsjes uitblazen en de eerste hap is uiteraard voor het feestvarken. Onlangs werd Zeger drie jaar en liet ik een taart maken door Annette van www.hethippetaartje.nl. Op de site had ik al gezien dat de taarten en cupcakes er niet om liegen. Maar toen ik ‘onze’ taart zag was ik blij verrast. Groot, twee etages zelfs, prachtige kleuren en een geboetseerde, eetbare Bobo (momenteel Zeger’s beste vriend). Ons lieve mannetje wist niet wat hij zag en straalde van oor tot oor. Heb jij binnenkort een taart nodig en is dat iets wat je zelf niet kunt of in ieder geval wilt uitbesteden? Zoals je ziet en leest, de taarten van Annette zijn waanzinnig! Bezorging door het hele land is niet mogelijk, maar omdat ik naar aanleiding van mijn oproep op Facebook zoveel reacties kreeg met daarin tips over de beste taartenbaksters, deel ik ze hier graag met jou.

Some like it sweet in Amsterdam: Check de Facebookpagina, trek in zoetigheid gegarandeerd! Ook een fantastisch adres voor workshops

Patisserie Juliette in Duinkerk: Het geheime adres voor heerlijke dagverse hartige en zoete taarten.

Creation West in Leiden: Super mooie cupcakes. Zelf maken kun je hier leren!

Juffrouw Taart in Winsum: Hier kun je terecht voor workshops en teamuitjes, maar ook voor bakproducten en grandioze taarten. Op de site vind je tevens handige tips.

Cakewish in Assen: Alle wensen worden omgetoverd in de mooiste en vooral lekkere taarten

 

 

 

 

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results