Zin om te bloggen voor mamaschrijft?

Lijkt het je leuk om te bloggen voor mamaschrijft? Let me know!

Mamaschrijft is het leukste, grappigste en eerlijkste mama lifestyle blog van Nederland. Elke maand bezoeken duizenden moeders (en vaders) uit Nederland de website. Op Mamaschrijft vind je vooral heel veel eerlijke, emotionele maar ook controversiële verhalen van moeders uit alle windstreken (zelfs India!). Het geeft je ‘een kijkje in keuken’ van het leven van anderen. En dat is best wel eens prettig, omdat je als moeder voor zoveel uitdagingen staat.

Naast deze (h)eerlijke verhalen, vind je ook veel leuke tips over Amsterdam met kinderen, er zijn regelmatig toffe winacties, veel recepten die snel te maken zijn maar vooral ook gezond zijn, leuke kindermode, musthaves voor jezelf en voor in je interieur en tips over gezond leven. Heel veel fijns om je elke dag op te storten dus!

Zin om te bloggen?

Mamaschrijft zoekt nieuwe bloggers, die hun verhalen of tips willen delen. Kun jij lekker schrijven en vind je het leuk om jouw avonturen als mama te delen met andere mama’s? Laat het me weten! Ik zoek bloggers op een aantal specifieke categorien, namelijk:

  • Persoonlijk & opvoeding: heb jij een duidelijke mening over opvoeden en kan je die op een leuke, scherpe of controversiële manier op papier zetten? Dan zoek ik jou!
  • Food: Ken jij de meest lekkere, gezonden en easy recepten? Join us!
  • Erop uit: Weet jij precies wat leuk is, en waar we met onze kids (en onszelf) naartoe moeten in Amsterdam of Randstad? Stuur een mailtje!
  • Zwangerschap: Ben je zwanger en vind je het leuk om je ervaringen op een aantrekkelijke wijze te delen? Je weet me te vinden!
  • Travel: Ben je reislustig en vind je het leuk om je ervaring te delen of tips te geven voor de mooiste plekjes met en/of zonder kinderen? Laat het me weten.
  • DIY: Ben jij goed in doe-het-zelven, koken, knutselen of iets anders? Mail!
  • Expertise: Heb jij een expertise waar je graag over schrijft en tipt, bijvoorbeeld psycholoog, (kinder)arts, EHBO-er of iets heel anders waar andere moeders wat aan hebben? Stuur nu een mailtje.
  • Verhaal: Wil je liever niet wekelijks of tweewekelijks bloggen maar heb je wel eenmalig een mooi, bijzonder, inspirerend of emotioneel verhaal dat je wilt delen? Mail me dan!

Stuur snel een mailtje (liefst met een voorbeeldblog/-verhaal) naar leonievoormamaschrijft@gmail.com als je interesse hebt en laat me weten voor welke categorie. Wie weet introduceer ik jou binnenkort als nieuw mamaschrijft-member.

 

Ga nu naar de homepage.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

1 comment

  1. Pingback: Speelgoed opruimen. Met deze tips een leuke klus! - mamaschrijft

Type to Search

See all results