Zin om te bloggen voor mamaschrijft?

Lijkt het je leuk om te bloggen voor mamaschrijft? Let me know!

Zin om te bloggen?

Kun jij lekker schrijven en vind je het leuk om jouw avonturen als mama te delen met andere mama’s? Laat het me weten! Ik zoek bloggers op een aantal specifieke categorien, namelijk:

  • Persoonlijk & opvoeding: heb jij een duidelijke mening over opvoeden en kan je die op een leuke, scherpe of controversiële manier op papier zetten? Dan zoek ik jou!
  • Erop uit: Weet jij precies wat leuk is, en waar we met onze kids (en onszelf) naartoe moeten in Amsterdam of Randstad? Stuur een mailtje!
  • Zwangerschap: Ben je zwanger en vind je het leuk om je ervaringen op een aantrekkelijke wijze te delen? Je weet me te vinden!
  • Travel: Ben je reislustig en vind je het leuk om je ervaring te delen of tips te geven voor de mooiste plekjes met en/of zonder kinderen? Laat het me weten.
  • DIY: Ben jij goed in doe-het-zelven, koken, knutselen of iets anders? Mail!
  • Expertise: Heb jij een expertise waar je graag over schrijft en tipt, bijvoorbeeld psycholoog, (kinder)arts, EHBO-er of iets heel anders waar andere moeders wat aan hebben? Stuur nu een mailtje.
  • Verhaal: Wil je liever niet wekelijks of tweewekelijks bloggen maar heb je wel eenmalig een mooi, bijzonder, inspirerend of emotioneel verhaal dat je wilt delen? Mail me dan!

Stuur snel een mailtje (liefst met een voorbeeldblog/-verhaal) naar leonievoormamaschrijft@gmail.com als je interesse hebt en laat me weten voor welke categorie. Wie weet introduceer ik jou binnenkort als nieuw mamaschrijft-member.

Over mamaschrijft:

Mama zijn en ambitie hebben schuurt nog wel eens. Aan de ene kant wil je niet falen als moeder. Maar ook niet als partner. Ondertussen wil je er ook zijn als het om werk gaat. En bovenal wil je van alles wat je doet kunnen genieten. Dat is voor veel moeders best een uitdaging. Voor mij ook. Soms is het daarom heel fijn om te lezen hoe andere moeders, en hun kinderen, het doen. Hoe gaat het eraan toe in andere gezinnen, welke fases gaan zij door en hoe lossen zij hun struggles op. En dat is precies wat Mamaschijft laat zien. Naast handige opvoedtips, gezonde recepten, musthaves en allerlei leuke uitjes vind je vooral ook heel veel eerlijke, grappige, controversiële en oprechte verhalen van mij en andere moeders.

Ga nu naar de homepage.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

1 comment

  1. Pingback: Speelgoed opruimen. Met deze tips een leuke klus! - mamaschrijft

Type to Search

See all results