Bijzondere sieraden voor jou en je mini-meisje óf -jongen.

Een mooie manier om de liefde tussen mama en kind te showen, is door het dragen van hetzelfde armbandje. KAYAsieraden heeft een prachtige lijn aan kindersieraden, voor meisjes en jongens.

Een mama is heel belangrijk, zeker voor kleine meisjes die mama als hun grote voorbeeld zien. Van het plunderen van je make-up stash tot het maken van dezelfde grapjes, je mini-me neemt alles over en loopt er het liefst elke dag zoals mama bij. Daarom ontwierp Tanja (eigenaresse van KAYAsieraden) een sieradenlijn speciaal voor mama en dochter, zodat iedereen kan zien dat jullie bij elkaar horen, hoe lief!?

Mom & me, armbanden setje gemaakt van zoetwaterparels.

Een mooie manier om de liefde tussen mama en dochter te showen, is door het dragen van hetzelfde armbandje. In de mom & me armbanden collectie vind je onder andere twee identieke armbanden gemaakt van de mooiste zoetwaterparels. Een armbandje met een slotje voor mama en ééntje met een sleuteltje voor je mini-me, zo draagt je dochter voor altijd de sleutel tot mama’s hart. Wat een lief gebaar!

Bijzondere sieraden voor jou en je mini-meisje óf -jongen.

Mom & me tekstbedel of graveerbedel

Extra leuk bij de moeder dochter sieraden is het toevoegen van een persoonlijk bedeltje. Zo heb je keuze uit voorgedrukte bedeltjes, maar kan je ook kiezen voor een eigen gravering. Ontzettend persoonlijk, met de hand gegraveerd door Tanja zelf. De bedeltjes zijn allemaal met elkaar verbonden, zo is één bedeltje voorzien van de tekst ‘i love you’ en het bedeltje van mama draagt ‘to the moon and back’ bij zich, hoe lief!? Ook heb je keuze uit naambedeltjes, of een bedeltje met initialen. 

Bijzondere sieraden voor jou en je mini-meisje óf -jongen.

Meerdere kinderen?

Het leuke bij KAYAsieraden is, dat er gemakkelijk een aanpassing gedaan kan worden. Omdat de mom & me armbandjes door Tanja zelf gemaakt worden, is er veel mogelijk. Zo kan je het armbandje precies aanpassen naar eigen smaak. Heb je een tweede of zelfs derde dochter die ook graag hetzelfde armbandje als mama wilt? Geen probleem. De meeste armbanden bestel je gemakkelijk bij, zodat ook het kleine zusje van er stralend bij loopt!

Moeder & zoon

Niet getreurd als je niet de trotse mama van een klein prinsesje bent, ook jongens mama’s kunnen terecht bij KAYAsieraden. Zo verkoopt Tanja stoere mom & me armbanden, speciaal gemaakt voor mama & zoon. De jongens collectie bestaat uit stoere materialen, van zwarte onyx kralen tot glinsterende ivoorwitte schelpkralen. Een originele manier om de band tussen mama en zoon vast te leggen en een mooi aandenken voor later!

Bijzondere sieraden voor jou en je mini-meisje óf -jongen.

  Bijzondere sieraden voor jou en je mini-meisje óf -jongen.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Alles voor een tóp Sint Maarten.

Erkenning van de ‘koude’ kant.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results