De beste telefoonhoesjes van 2019 voor jouw smartphone.

Telefoonhoesjes zijn belangrijk om te zorgen dat jouw smartphone in goede staat blijft. Mocht je iPhone of andere type mobieltje per ongeluk op de grond vallen, dan zorgt een goede telefoonhoes voor voldoende bescherming en kun je je smartphone daarna nog gewoon blijven gebruiken. Daarnaast is een telefoonhoesje een leuke hebbeding en iets om een statement mee te maken. Telefoonhoesjes maken een smartphone stilistisch helemaal af. Maar wat zijn eigenlijk de mooiste en leukste hoesjes die in 2019 verkrijgbaar zijn? Hieronder vind je onze top drie meest fraaie en praktische smartphonehoesjes van dit jaar!

Hoesjes voor de Galaxy S7 edge met extra valbescherming

Als winnaar komen de leuke Galaxy S7 edge hoesjes van Samsung uit de bus. Met name mooi zijn de fraaie hoesjes voor Samsung Galaxy S7’s met extra valbescherming. Deze leuke Galaxy S7 edge hoesjes zijn verkrijgbaar in strakke kleuren als grijs, zwart, roze of wit en zien er professioneel en aantrekkelijk uit. Een groot voordeel: mocht je jouw Samsung Galaxy smartphone per ongeluk laten vallen, dan zorgt de hoes met extra valbescherming ervoor dat je jouw mobieltje gewoon kunt blijven gebruiken. Deze combinatie maken de leuke Galaxy S7 edge hoesjes tot de meest oogstrelende én praktisch nuttige telefoonhoesjes van dit jaar.

Het veiligste hoesje voor een iPhone XS

Een aanrader voor wie een iPhone XS of iPhone XS max heeft is de Urban Armor Gear Book Case Metropolis, die verkrijgbaar is in de kleur zwart. Dit telefoonhoesje oogt niet alleen lekker stoer en eigentijds. Ook staat de Metropolis-hoes bekend als een van de veiligste hoesjes op de markt. Er zijn met dit type smartphonehoes 26 testen uitgevoerd waarbij de telefoon van 1 meter 20 naar beneden is gevallen. En elk van deze testen doorstond het telefoonhoesje met glans. Het hoesje blinkt dus uit in veiligheid, maar is ook lekker praktisch en handzaam. Zoals je gewond bent van goede telefoonhoesjes, kun je diverse pasjes kwijt in het hoesje en en zitten er uitstekende uitsparingen in voor de camera en aansluitingen.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results