Dierbaar: een prachtige gezinsfoto

Een investering meer dan waard: jezelf samen met je gezin professioneel laten fotograferen

De amateur en de prof Foto’s, foto’s, foto’s. In mijn huis stikt het van foto’s. Dit varieert van Amsterdamse grachtenpanden en zwangere buiken, prachtige portretten van de kids tot zonnige vakantiefoto’s. Ik kan er niet genoeg van krijgen. Toen we vanuit Amsterdam naar Groningen verhuisden heb ik een hele leuke en leerzame fotografiecursus gevolgd. Met als resultaat dat de foto’s die ik nu maak veel beter zijn dan voorheen. Met mijn fijne spiegelreflex van Canon fotografeer ik wanneer het kan. Met als resultaat prachtige close-ups van bijvoorbeeld de donkere kijkers van mijn kinderen. Ik kan er ontroerd door raken.

Maar echte hele goede foto’s, van die plaatjes waar alles klopt, het licht, hoe mensen kijken, zoals Florence Bavinck ze bijvoorbeeld maakt, nee, dat red ik niet. Florence is zelf mama van drie kindjes, twee jongens en een meisje, en daarnaast super creatief. Quilts maken, scrapbooken maar bovenal fotograferen. Sinds 2007 heeft ze zich gespecialiseerd in het fotograferen van families en kinderen. Kijk maar eens op haar vernieuwde blog blog.florencebavinckphotography.nl. Prachtig!

Alles behalve een statisch familieportret Hoe waardevol is een serie foto’s van jou met je gezin! Want dat schiet er altijd maar mooi bij in natuurlijk. Op die ene foto tijdens de vakantie, gemaakt door een local, na dan. En die zijn toch altijd net niet helemaal ‘lijstje-waardig’… Florence is degene die in staat is om jou samen met je allerliefsten op een totaal ongedwongen manier te fotograferen. Zonder poespas, zoals ze zelf zegt. Op een plek waar jullie je als een vis in het water voelen, met natuurlijk licht.

Florence: “Ik fotografeer jullie zoals jullie zijn. Chaotisch, ontspannen, zonder zin of vol van plezier. Maar altijd vol liefde en trots, vol met de dingen die jullie bijzonder maken. Jullie eigen ik. Het bijzondere, het eigen van ieder gezin, ieder kind, broertjes en zusjes samen, ouders met zonen en/of dochters, ouders samen.”

Super aanbod Heb je zin gekregen in zo’n prachtige sessie? Florence doet je een te gek aanbod: Wanneer je een sessie van 2 uur voor het einde van augustus 2011 boekt krijg je maar liefst 50 euro korting en betaal je 125 in plaats van 175 euro. En daarnaast krijg je ook nog een uitvergroting van 20 bij 30 cm gratis!

Een unieke, leuke ervaring met prachtige foto’s waar je je leven lang van zult genieten!

(Vanaf 25 km buiten Amstelveen worden reiskosten in rekening gebracht)

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results