Een bevallingsverhaal op papier. Een uniek kraamcadeau.

Bang dat je de prachtige herinneringen aan je bevalling vergeet? Je bevallingsverhaal laten opschrijven is dan de uitkomst!

Ik heb er in mijn carrière als journalist al veel geschreven: bevallingsverhalen. En elk verhaal ontroerde me. Want misschien is een kind op de wereld zetten wel het mooiste dat er is. Toen een net bevallen vriendin mij vorige week vertelde hoe haar zoontje werd geboren, raakte het me weer tot diep van binnen. En dat was ook het moment dat het idee ontstond om pas bevallen vrouwen te helpen met het schrijven van hun bevallingsverhaal. Om ieder detail voor altijd levend te houden.

Vrouwen vinden het, vooral in de eerste weken na de bevalling, meestal heerlijk om uitgebreid te vertellen over de bevalling. Dat is dus het moment voor mij om je te spreken. Jij vertelt, ik schrijf en daarbij verliezen we geen enkel detail uit het oog. Was je thuis of in het ziekenhuis. Lag je in bed of bad? Of ben je misschien op handen en voeten bevallen? Wat was het eerste dat je zei tegen je pasgeboren kindje? En hoe reageerde je partner? Rolden er tranen over zijn wangen of stond hij juist alleen maar foto’s te maken? En droeg jij dat mooie hemdje die je speciaal voor de bevalling had gekocht, of ging alles zo snel dat je bent bevallen in dat lelijke grote shirt van je man? Samen werken we aan een uniek en intiem verhaal die elke herinnering voor altijd levend houdt.

Dit is niet alleen een waardevol cadeau voor jezelf maar ook een origineel kraamcadeau. Een prachtige aanvulling op foto’s en filmmateriaal. Wil je meer weten over mijn werkwijze of heb je een andere vraag? Stuur dan een mail naar heidischrijft@gmail.com.

 

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Type to Search

See all results