Musthave: de luiertas van Storksak.

8 december 2012

Rood gestipt, veel bloemen of de naam van je kind. Het aanbod luiertassen liegt er niet om. Maar al deze uitbundigheid komt je stijl meestal niet ten goede. Toch? Het vinden van een mooie verzorgingstas vond ik een crime! Was ik maar eerder gewezen op de prachtige tassen van Storksak, Hollywoods favoriete luiertas. Exclusief ontworpen voor de mama die geen concessies wil doen als het gaat om stijl. Ook als is het noodzakelijk om kilo’s extra’s mee te dragen: luiers, zalfjes, flesjes, doekjes en spenen, met deze tassen doe je dat op een heel fashionable manier. Heel happy ben ik dan ook met mijn donkerblauwe, leren ‘Elizabeth’: Ruim en voorzien van vier kleine steekvakjes, twee grote steekvakken, een flessenhouder, een inklapbare geïsoleerde flessenhouder, een ritsvakje en een steekvakje met klittenbandsluiting. En natuurlijk ontbreekt een uitneembaar verschoonmatje met zeiltje niet. Dus verschonen kan overal.

Multifunctioneel En breekt de tijd aan dat je steeds minder hoeft mee te zeulen omdat je kleine minder luiers verbruikt en met de pot mee eet? Dan kun je de tas gewoon blijven gebruiken. De tassen van Storksak zijn namelijk makkelijk om te turnen tot een werk- weekend- of sporttas. Laptop, iPad, mobiel, sportschoenen, waterfles en paperassen kunnen er ook prima in vervoerd worden. De ideale tas om het moederschap met allerlei andere, onmisbare zaken te combineren!

Happy customers Werden de tassen eerst alleen nog in luxe warenhuizen in landen als Australië, Japan en Amerika verkocht en liepen voornamelijk celebs zoals Angelina Jolie en Jessica Alba ermee rond, inmiddels timmert Storksak ook in Nederland aardig aan de weg. Zo zijn er alleen al in mijn eigen omgeving drie vriendinnen heel enthousiast. Een van deze vriendinnen kreeg de tas toen ze beviel van haar dochter. Inmiddels zijn haar beide kinderen uit de luiers, maar de tas wordt nog heel regelmatig gebruikt. En zoals dat gaat met mooi leer wordt de tas alleen maar mooier. Naast leer zijn er ook tassen van nylon, satijn of canvas en kun je verschillende, handige accessoires bijbestellen.

Winkelprijzen liggen tussen de € 98 en € 345. Volg Storksak ook op Facebook!

 

Deze heb ik! Donkerblauw, prachtige leer. De Elizabeth van Storksak.

Deze heb ik! Donkerblauw, prachtig leer. De Elizabeth van Storksak.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.