De ultieme fiets voor papa’s: de DaddyBike

De ultieme fiets voor papa’s: de DaddyBike

Je ziet het gelukkig steeds vaker: papa’s op een coole fiets; geen franje maar degelijk en mooi om naar te kijken. De oldschool Gazelles, die kennen we nu wel. De keus in ‘moederfietsen’ is groot, maar voor vaders valt er eigenlijk maar bar weinig te kiezen. Dat was de reden voor Daan om de DaddyBike te ontwikkelen. Vaders kiezen er immers steeds vaker voor om meer tijd met de kids door te brengen. En fietsen is leuk, gezond en voordelig! Maar dan niet langer op een gammel barrel of een onhandig grote bakfiets.

DaddyBikes zijn veilige, robuuste en stijlvolle fietsen, speciaal ontwikkeld voor en door vaders. Zo hebben ze een compleet en veilig Bobike kinderzitje, drie versnellingen, een stuurveer die voorkomt dat het stuur omklapt, een veilig zacht bekleed stuur, een voordrager en een extra brede stabiele dubbele standaard. Een ritje kroeg, dus zonder kind? Dan haal je het zitje er in een handomdraai vanaf!

Wat overigens ook het vermelden waard is: de fiets wordt in eigen beheer in Nederland gebouwd. Ook het degelijke 2-laags poedercoating lakwerk gebeurt in Nederland. Dit garandeert een ultieme hardheid (dus weinig kans op beschadiging) en een hele goede kwaliteit. Fietsen op de DaddyBike garandeert jarenlang fietsplezier voor jou en je kind(eren)!

Als je de fiets via de website besteld, dan wordt hij zonder extra kosten rijklaar afgeleverd.

Share this post:

Volg Mamaschrijft

Leave a Reply

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

mamaschrijft - Background

Type to Search

See all results