De ultieme fiets voor papa’s: de DaddyBike

17 december 2013

Je ziet het gelukkig steeds vaker: papa’s op een coole fiets; geen franje maar degelijk en mooi om naar te kijken. De oldschool Gazelles, die kennen we nu wel. De keus in ‘moederfietsen’ is groot, maar voor vaders valt er eigenlijk maar bar weinig te kiezen. Dat was de reden voor Daan om de DaddyBike te ontwikkelen. Vaders kiezen er immers steeds vaker voor om meer tijd met de kids door te brengen. En fietsen is leuk, gezond en voordelig! Maar dan niet langer op een gammel barrel of een onhandig grote bakfiets.

DaddyBikes zijn veilige, robuuste en stijlvolle fietsen, speciaal ontwikkeld voor en door vaders. Zo hebben ze een compleet en veilig Bobike kinderzitje, drie versnellingen, een stuurveer die voorkomt dat het stuur omklapt, een veilig zacht bekleed stuur, een voordrager en een extra brede stabiele dubbele standaard. Een ritje kroeg, dus zonder kind? Dan haal je het zitje er in een handomdraai vanaf!

Wat overigens ook het vermelden waard is: de fiets wordt in eigen beheer in Nederland gebouwd. Ook het degelijke 2-laags poedercoating lakwerk gebeurt in Nederland. Dit garandeert een ultieme hardheid (dus weinig kans op beschadiging) en een hele goede kwaliteit. Fietsen op de DaddyBike garandeert jarenlang fietsplezier voor jou en je kind(eren)!

Als je de fiets via de website besteld, dan wordt hij zonder extra kosten rijklaar afgeleverd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.