Kraanwater in de mooiste waterfles van Nederland

21 april 2015

Dankzij water een mooier huidje

Het zit al jaren in mijn systeem om veel water te drinken. Tijdens mijn zeer jonge jaren, dat is inderdaad al heel lang geleden, had ik veel pukkels. Verschrikkelijk vond ik het! Ik ging trouw elke zes weken naar de schoonheidsspecialiste voor een grondige dieptereining en het was de schoonheidsspecialiste die in mijn oor fluisterde: drink vooral veel water! En gedisciplineerd als ik ben (ben ik echt) startte ik die dag met het drinken van minimaal een liter water. En dat doe ik nog steeds.

Twee vliegen in 1 klap: goed voor t milieu en een lust voor het oog

Jarenlang dronk ik uit plastic wegwerpflesjes. Handig en gewoon prima. Tot er steeds meer leuke waterflessen op de markt kwamen en ook tot me doordrong dat het een zware belasting voor het milieu is, al die flesjes bij elkaar die achteloos weer worden weggegooid na een paar keer bijvullen. De Dopper is een van de meest populaire als ik zo om me heen kijk, maar toen ik de super coole flessen van KRNWTR spotte was ik direct verkocht. De fles heeft niet alleen een gaaf design, hij is ook functioneel (de sportdop vind ik erg fijn) en houdt de inhoud lekker koel. Deze plussen in combinatie met het verhaal achter de drinkfles maakt KRNWTR een van de leukste initiatieven van dit moment.

Kraanwater als merk

Hoe het begon: Om wat tegen de wegwerpcultuur (milieubelasting door flessenwater) te doen en om het drinken van kraanwater te promoten hebben twee vrienden, Tetsuro Miyazaki en Tom Niekamp, KRNWTR in 2010 opgericht. Door van kraanwater een merk te maken, wordt het drinken ervan een meer bewuste keuze die ook aanzet tot nadenken over andere, simpele vormen die duurzaamheid stimuleren. Want meer kraanwater betekent minder ontginning van water, minder productie van plastic verpakkingen, minder transport, minder koeling en minder afval.

WIN!

Wil je ook een steentje bijdragen aan een beter milieu? Begin bij jezelf (inkopper) en schaf deze fijne waterfles aan. Of doe in elk geval mee aan de winactie: like KRNWTR en mamaschrijft op Facebook en laat weten welke kleur jij het liefst wilt winnen! Ik mag er namelijk een weggeven, inclusief sportdop, t.w.v. 22,95 euro.

Volgende week maak ik de winnaar bekend.

Ik koos voor een zwart KRNWTR exemplaar

Ik koos voor een zwart KRNWTR exemplaar

4 Reacties

 1. Tamara van Bodegom

  Ik zou gaan voor de rode. En ik likete KRNWTR en mamaschrijft natuurlijk allang op facebook 😀

  Antwoord
 2. Ilona Zieltjens

  Hé ik zag vorige week al iets voorbij komen. Foto van je met deze fles 🙂
  Tof! ben hier al een tijdje benieuwd naar. Of het echt helpt het water wat langer cool te houden.
  Een zwarte lijkt me super tof.

  Antwoord
 3. Nancy Jantina Adriana

  Een groene, geef ik graag cadeau aan mijn man, drinkt nooit water in zijn nachtdienst. Mss stimuleert zo’n gave fles hem het wel te doen!

  Antwoord
 4. Ireen

  Kende het niet tot jij erover schreef. En wat je schrijft, de dopper is populair. Wat er ook in geresulteerd heeft dat ik daar al twee van ben kwijt geraakt bij de sportvereniging ☺. Vind de vormgeving erg stoer en kan hiermee zeker voor de dag komen. Een winnen lijkt me daarom erg leuk! Zoals je schrijft duurzaamheid en hopelijk een einde aan alle plastic flesjes die in het milieu terecht komen waar onze kinderen nog zo lang mee moeten. Ik ben benieuwd!

  Ook geliked op facebook

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leonie Lindeboom

Mijn naam is Leonie, welkom op mijn website! Ik ben (uiteraard) moeder van inmiddels 3 kindjes. De jongste is nog een baby. Wij wonen in het altijd bruisende Amsterdam. Ons leven is vaak druk en chaotisch, maar bovenal is het heerlijk. Met ons vijven genieten we van alles wat de stad ons te bieden heeft en dat is elke dag weer een feest én een uitdaging. Genoeg om over te schrijven dus. Dit schrijven doe ik overigens niet alleen, maar samen met een aantal andere mama bloggers die allemaal hun eigen visie op hun leven met kids hebben. Veel leesplezier! Ben je ondernemer en wil je je bedrijf presenteren aan de leukste mama’s van Nederland? Of wil je zelf graag bloggen? Stuur een mail of bel even: leonievoormamaschrijft@gmail.com | 06-42204869.

Mis niks! Mamaschrijft op social:

Ook leuk om te lezen

Excuses van een nachtmoeder.

Excuses van een nachtmoeder.

Joske had zich altijd heilig voorgenomen om haar kind nooit bij haar in bed te laten slapen. Maar nu ze zelf een slechte doorslaper heeft, wil ze excuses maken.